Åpen i dag: 12:00 - 21:00
Se gjennom høydepunkter
Flott beliggenhet og nydelig 3 retters

Var her i en konfirmasjon! Flott sted med fantastisk beliggenhet ved Mjøsa. Ble servert en helt... les mer

Anmeldt 5. mai 2024
gringoblanco
Oslo, Norge
Godt og lettvint måltid i trivelige omgivelser

Vi fikk en spennende burger med masse god potet, kålsalat, chips og saus. Trivelig lokale og... les mer

Anmeldt 9. juli 2023
584cathrinez
Asker, Norge
via mobile enheter
Les alle 18 anmeldelsene

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Ringte fredag 10.7 for og melde oss på omvisning lørdag 11.7. Ble da fortalt bare og komme på lørdag for vi har hatt så lite folk. Vi reiste fra Elverum med buss på lørdag. Hadde store forventninger og gledet oss. Da vi kom dit ble vi stående og se på alle jentene som sprang med mat. Spurte hvor kan vi sitte ? Hvor er menyen? En ung servitør som ikke hadde tid til og stoppe, står på bordet den. Vi spurte så om omvisning , nei fullt i dag,sorry for det. Skuffelsen var stor hos oss. Ingen voksne som kunne gi en ordentlig forklaring. Bare ungdommer som sprang rundt. Pengemaskin, uten service synes vi. Anbefaler ikke dette stedet til noen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Henrik H
Ole V, Daglig leder på Atlungstad Brenneri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei,
Beklaget at dere ikke fikk den opplevelse dere hadde fortjent og forventet! Det er ikke slik det skal være hos oss. Dere skulle selvsagt fått informasjon om hvordan det var med omvisning når dere ringte. Dere skulle også fått en bedre informasjon og service når dere var hos oss. Selv om det er en hektisk sommer, skal du fortsatt ha gode opplevelser på Atlungstad! Jeg håper dere velger å gi oss en ny sjanse til gode opplevelser!
Ole, Brenneridirektør

Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Hit er det bare å ta seg en tur! Vi spiste verdens møreste mørbrad med ypperlig tilbehør til , og til en pris av bare 195kr!
Hyggelig betjening og ypperlig service pluss at de har et enormt utvalg av aquavit.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Børre N

Hei Børre,

Tusen takk for din tilbakemelding og deres besøk! Veldig glade for at dere velger å besøke oss, og for at dere har gode opplevelser hos oss!
Håper vi sees snart igjen!
Ole, Brenneridirektør

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Autentisk og ekte brenneri, med fantastisk personell og mat! Restaurert tilbake til oppstarten og forteller en viktig historie om Stange. Kan også besøkes fra Mjøsa da de har egen brygge!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, A8340RWerikh
Ole V, Daglig leder på Atlungstad Brenneri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2019

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Veldig glad for at du hadde en fantastisk og hyggelig opplevelse hos oss på Atlungstad Brenneri.
Vi gleder oss til å se deg igjen!
vennlig hilsen

Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Hver gang jeg er her er blir jeg imponert! Bryllup, jubileum, møter, sommerkafé eller søndagsbuffet. Alt har vært like bra. Maten er fantastisk, og jeg liker veldig godt bruken av lokale råvarer og ikke minst matens tilknytning til akevitt ved blant annet bruk av råvarer som finnes i akevitt. Kunnskapen til de ansatte er veldig bra, og servicen likedan! Atmosfæren og beliggenheten er og upåklagelig. Anbefales virkelig!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, trinelise88

Hei!

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding og for at du velger å nyte oss! Vi er veldig glade for at du er vår gjest!
Vi gleder oss til å se deg igjen snart!

Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Vi feiret bryllupsdagen vår med festen lagt til Atlungstad, og alt var helt perfekt!

Maten var fantastisk, beliggenhet og lokale nydelig og ypperlig service fra personalet.

Vi er meget glade for at vi la bryllupsfeiringen til dette lokalet, og anbefaler det varmt til andre!

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, olsmar84

Hei,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding og for at vi fikk lov til å dele dagen med dere!
Vi er taknemmelige deres hyggelige tilbakemelding og gleder oss til å se dere igjen i fremtiden.

Gratulerer som nygift!