Det kan fort bli noe sterilt og mekanisk over de store kjedene, selv om de yter aldri så god service. Likevel, Sanner Hotell, med sin beliggenhet, sjarm, service og personell, er for meg noen hakk opp. Ikke nok med alle var så imøtekommende og behjelpelige, men det var også et tydelig at gjestens ve og vel var det som stod i sentrum.
Etter å ha fortalt at dette oppholdet skulle være en overraskelse og feiring av en livsbegivenhet, fikk jeg selv noen overraskelser ved ankomst. Jeg skal ikke gå i detalj, men det tok besøket opp til et nytt nivå.
Rommet var veldig fint og hotellet har en atmosfære som er veldig behagelig og inviterer til ro, ikke minst på grunn av beliggenheten. Du er ikke langt unna Oslo, men akkurat langt nok til at de landlige omgivelsene gir fred i sjela og et ypperlig avbrekk fra hverdagen.
Mat og service var også topp. Deres Afternoon Tea smakte nydelig og noe som er verdt å ta turen for i seg selv. Og skulle du/dere ha utsjekk på en varm dag, så anbefales en alkoholfri cocktail fra baren, sittende utendørs, mens man nyter de siste minuttene før hjemreisen.