Joshua David N
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Hotell Hadeland, EierHotell Hadeland, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. mars 2024
Takk for hyggelige ord :) Velkommen tilbake til oss:)
Gjæstgiveriet sett fra øst.
0.6 km fra Hotell Hadeland
0.7 km fra Hotell Hadeland
Hotel front with silo entrance
0.9 km fra Hotell Hadeland
    35.6 km fra Hotell Hadeland
    35.7 km fra Hotell Hadeland
    Se flere hoteller i Gran
    Anmeldt 30. oktober 2023

Vi var en gjeng kormedlemmer som dro på korseminar i nærmiljøet, og valget av Hotell Hadeland skuffet ikke. Vi er fornøyde med alt fra kurslokale til mat (meget god lunsj!!), service, festlokale og rom. Vi legger gjerne korseminaret vårt til hotellet igjen.

Romtips: Ta med badetøy så kan du slappe av litt i jacuzzien på terrassen.
    Dato for oppholdet: oktober 2023
    Takk, Resort23729442304
    Hotell Hadeland, Eier på Hotell Hadeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og takk for at dere valgte oss til deres korseminar! Hjertelig velkommen tilbake til oss på Hotell Hadeland :)

Anmeldt 11. august 2023

Service innstilte personaler
    Fleksible løsninger
    Gode muligheter for endringer av reservasjoner
    Meget god mat.
    Muligheter for lading for elbiler
    Meget gode tur muliheter
    Bra beliggenhet med flott utsikt

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, 99behnamb
    Hotell Hadeland, Eier på Hotell Hadeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2023

Tusen takk for besøket og for gode ord :) Velkommen tilbake til oss :)

Anmeldt 9. mai 2023

Vi fulgte opp vårt vellykkede seminar i august 22 med et nytt seminar, denne gangen lunsj-frokost, 26-27 april. Markedet for fornybar energi til oppvarming av bolig- og næringsbygg er så hektisk at mange måtte bli hjemme. Allikevel samlet vi 21 samarbeidspartnere og ansatte. Seminaret var veldig vellykket, og rammene rundt på Hotell Hadeland var, som sist, utmerkede:
    Meget god mat, fint møterom, og en meget fin omvisning på Granavollen. Til og med avslapning i badstuen og i boblebadet rakk vi!

Dato for oppholdet: april 2023
    Takk, Gunnar S
    Hotell Hadeland, Eier på Hotell Hadeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2023

Så hyggelig å høre at dere hadde nok et vellykket opphold hos oss. Det var like trivelig å ha dere her også og vi håper dere kommer igjen en annen gang :) Velkommen tilbake :)

Anmeldt 1. april 2023

Vi hadde korseminar på Hotell Hadeland en helg i mars, og det var en flott opplevelse. De ansatte var hyggelige, maten var god, og alt var flott tilrettelagt for oss, med gruppeøvelser og fellesøvelser. Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, t_nsbergk0rets
    Hotell Hadeland, Eier på Hotell Hadeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2023

Så hyggelig å høre :) Tusen takk for besøket og velkommen tilbake til oss:)

Anmeldt 17. mars 2023 via mobile enheter

Koselig hotell med fantastiske omgivelser! Utsikt til alle kanter og skiløyper rett utenfor døren. Maten var nydelig, variert og velsmakende. Romslige fellesarealer der vi kunne sitte med en kopp kaffe og fine rom, selv om de ikke var helt nyoppusset.

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, 413hildem
    Hotell Hadeland, Owner på Hotell Hadeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2023

Tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen. Du er alltid velkommen tilbake til oss :)