Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vel verdt en liten omvei!

Dette er vel verdt en liten omvei fra Rv 4, - 2 flotte majestetiske gamle kirker som til og med var... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Historisk sus

Interessant historie og flotte byggverk sentralt på Hadeland. Verdt eit besøk om du er i området... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
josteinsyd
,
Leirvik, Norge
via mobile enheter
Les alle 46 anmeldelsene
  
Anmeldelser (46)
Filtrer anmeldelser
46 resultater
Vurdering fra reisende
23
21
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
21
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 46 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2018

Granavollen er et flott område med bl.a. de to søsterkirkene fra middelalderen - i historiske omgivelser.
En av flere pilegrimsveger til Trondheim går også gjennom dette området.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, JohnR7179
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Granavollen er absolutt verdt et besøk. Søsterkirkene er kanskje det mest kjente som er her og egentlig fort gjort, men Granavollen har er et lite sentrum i kulturlandskapet med Steinhuset, Gjestgiveriet og Glasshuset, blant annet. Ta også en tur på sykkel eller i sakte fart i kulturlandskapet.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, hegesolerod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018

Er du i området anbefaler jeg en tur innom kirkene, flott å se på, fin beliggenhet og en spennende historie. Det anbefales at du følger en guidet omvisning slik at du får fortalt hele historien som hører til dette stedet.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018

Sommerutstilling i Søsterkirkene av den svært kjente kirke-og samtidskunstneren Håkon Gullvåg. I begge kirkene er det utstillinger med bibelske motiver og fortellinger som imponerer.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, KnutS193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

For en historie. Kirkene vakre og spennende historie. Ligger flott på toppen på Granavollen. Pilegrimsleden og kongevegen går rett forbi.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, SvanhildHavnV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser