Spennende, kreative og smakfulle retter! Kjempe fin plass med utsikt over vakker Norsk... les mer
Vi har kjørt Oslo-Molde t/r i flere år. Og Avdemsbue har blitt favorittstedet å stoppe underveis... les mer
Vi var på vei til Åndalsnes da vi stakk innom denne perlen av et sted hvor gammelt møter nytt. Det serveres god mat og drikke i den nye delen av bygget, mens alskens rariteter og nostalgi kan oppleves i den gamle landhandelen. Alt i alt utrolig gjennomført og vel verdt et besøk
Hvem skulle tro at denne perla ligger 3 m fra Europaveien.
Det er første stedet med kortreistmat som ikke ser ut som en konstruksjon av en turistfelle.
Godt utvalg i butikken, og trolig ett av Norges fineste spisested.
Restauranten med panoramautsikt over kulturlandskapet og fjella bak var helt utrolig flott.
Vi kjøpte ostekake, vafler og herlig kaffi. Maten var top notch, til samme pris som en hvilken som helst bensinstasjon.
Mye for pengene, her henter vi frem en velfortjent toppkarakter.
Mat for øyet og magen. Nydelig hvit pizza med reinsdyrkjøtt, sprøstekt tynn bunn. Hint av tyttebær og rømme. Sofies salat må bare smakes.
På vei fra Åndalsnes til Østlandet la vi inn første stopp på Avdemsbue. Denne gangen ble det kun kaffe og kake, men de har også noen matretter. Vi satt ute i nydelig vær, med fin utsikt over dalen. På vei ut handlet vi med oss noen produkter fra landhandleriet. Dette er en koselig plass, vel verdt et stopp
Innom for middag, der vi spiste både vanlig og glutenfri pizza. Veldig god mat og rask og hyggelig betjening. Fin landhandel med mye lokalmat. Den unge, blide og kunnskapsrike jenta i butikken imponerte. Sjelden å oppleve ungdom i sommerjobb, i hvert fall antar jeg at det var det, ha så god kunnskap om det de selger. Kommer definitivt tilbake.
God lokalmat og forfriskning i fantastiske omgivelser. Trivelig betjeningTommel opp og 10/10 poeng😎