På Bessheim blir du alltid tatt godt imot, og du kjenner deg alltid velkommen igjen. Vi var her i fjor, da i forbindelse med feiring av 40års bryllupsdag og tur over Besseggen.
Man får gode tips og råd til turer i området, enten det gjelder lange turer eller korte.
Denne gangen leide vi en koselig hytte på oppsiden, med utrolig god plass. Vi spiste ikke inne på Bessheim denne gang, siden formålet var festivalen på Beitostølen. Men hyttene er godt utstyrt, og vi holdt alle måltidene selv. Maten inne på Bessheim er forøvrig uten sidestykke og lokalmatbufféen er nydelig!
Er du like heldig som oss blir du vekket av gjøken. Og går du turen opp bak fjellstua så er du kanskje så heldig at du får øye på fjellvåken som henger i lufta på jakt etter bytte. Utsikten fra verandaen er upåklagelig, og inviterer til å nyte stillheten.
Bessheim Fjellstue ligger perfekt til med rå og vakker natur rett utenfor hyttedøra - og rett ved veien. Her er det dessuten koselig å stoppe for kaffe og en liten matbit før man kjører videre, i den ene eller andre retningen.
Kommer gjerne igjen!