Barbro M
Vinterparadis
15.5 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
Our brand new suite
    32.8 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
    Una pasada el sitio, las cabañas muy bien equipadas, las camas un poco pequeñas, por lo demás to
    29.6 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
    26.5 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
    41.6 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
    37.3 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
      42.1 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
      42.4 km fra Bessheim Fjellstue og Hytter
      Se flere hoteller i Vågå Kommune
      Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Hyggelig og tradisjonsrik fjellstue. Rene og greie rom med funksjonelt bad. Veldig god mat både til frokost og middag. Ca 70 retter med lokal mat den ene kvelden og spekemat, rømmegrøt og rømmesurret fjellørret den andre. Begge dager et overdådig dessertbord som jeg dessverre var for mett til å prøve. Fjellstuen er et godt utgangspunkt for turer til Besshø, Besseggen, Sikkilsdalshø og mange andre turmål i Jotunheimen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
      Takk, Peik Peder S
      Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

På Bessheim blir du alltid tatt godt imot, og du kjenner deg alltid velkommen igjen. Vi var her i fjor, da i forbindelse med feiring av 40års bryllupsdag og tur over Besseggen.

Man får gode tips og råd til turer i området, enten det gjelder lange turer eller korte.

Denne gangen leide vi en koselig hytte på oppsiden, med utrolig god plass. Vi spiste ikke inne på Bessheim denne gang, siden formålet var festivalen på Beitostølen. Men hyttene er godt utstyrt, og vi holdt alle måltidene selv. Maten inne på Bessheim er forøvrig uten sidestykke og lokalmatbufféen er nydelig!

Er du like heldig som oss blir du vekket av gjøken. Og går du turen opp bak fjellstua så er du kanskje så heldig at du får øye på fjellvåken som henger i lufta på jakt etter bytte. Utsikten fra verandaen er upåklagelig, og inviterer til å nyte stillheten.

Bessheim Fjellstue ligger perfekt til med rå og vakker natur rett utenfor hyttedøra - og rett ved veien. Her er det dessuten koselig å stoppe for kaffe og en liten matbit før man kjører videre, i den ene eller andre retningen.

Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juni 2019
      Takk, Ann S
      Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Fine, store rom til fjellstue å være. Gode senger, bra bad, nok varmt vann i dusjen. Herlig badstue i kjelleren. Trivelig og hyggelig vertskap og fantastisk god mat. Godt koldtbord, som ble toppet med nydelig lokal fjelltapas siste kvelden. Alt i alt perfekt for vår fjellhelg🙂

Dato for oppholdet: februar 2019
      Takk, 3egilb
      Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

En hyggelig sted i utrolig vakre rammer.
      En overdådig viltbuffet med masse spennende lokal mat. En blid.vennlig og svært imptekommende betjening. Kan virkelig anbefale en helg her. Slike rammer rundt et opphold skal en lete lenge etter.

Dato for oppholdet: september 2018
      Takk, hegeholmern
      Anmeldt 20. august 2018

Besøkte Bessheim i forbindelse med tur til Besseggen.
      Nydelig mat, hyggelig vertskap og god service. Som følge av været som var veldig dårlig, ønsket vi å gå en annen rute. Fikk rikelig med gode anbefalinger av de servicevennlige unge menneskene som jobbet der. Rommene er enkle, men har grei standard, man er tross alt på fjellet og ikke på storbyferie :-)
      Kan trygt anbefale ett besøk her i porten til Jotunheimens vakre natur!

Dato for oppholdet: august 2018
      • Reisetype: Reiste med venner