Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
FindHotel
Agoda.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (66)
Filtrer anmeldelser
66 resultater
Vurdering fra reisende
36
21
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
21
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 66 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Rene fine rom. Middagen var buffe. Variert og svært god mat. Gode råvarer som f.eks. fjellørret. Nydelig beliggenhet. Fint utgangspunkt for å gå Beseggen og andre turer i Jotunheimen. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Barbro M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Hyggelig og tradisjonsrik fjellstue. Rene og greie rom med funksjonelt bad. Veldig god mat både til frokost og middag. Ca 70 retter med lokal mat den ene kvelden og spekemat, rømmegrøt og rømmesurret fjellørret den andre. Begge dager et overdådig dessertbord som jeg dessverre var for mett til å prøve. Fjellstuen er et godt utgangspunkt for turer til Besshø, Besseggen, Sikkilsdalshø og mange andre turmål i Jotunheimen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Peik Peder S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

På Bessheim blir du alltid tatt godt imot, og du kjenner deg alltid velkommen igjen. Vi var her i fjor, da i forbindelse med feiring av 40års bryllupsdag og tur over Besseggen.

Man får gode tips og råd til turer i området, enten det gjelder lange turer eller korte.

Denne gangen leide vi en koselig hytte på oppsiden, med utrolig god plass. Vi spiste ikke inne på Bessheim denne gang, siden formålet var festivalen på Beitostølen. Men hyttene er godt utstyrt, og vi holdt alle måltidene selv. Maten inne på Bessheim er forøvrig uten sidestykke og lokalmatbufféen er nydelig!

Er du like heldig som oss blir du vekket av gjøken. Og går du turen opp bak fjellstua så er du kanskje så heldig at du får øye på fjellvåken som henger i lufta på jakt etter bytte. Utsikten fra verandaen er upåklagelig, og inviterer til å nyte stillheten.

Bessheim Fjellstue ligger perfekt til med rå og vakker natur rett utenfor hyttedøra - og rett ved veien. Her er det dessuten koselig å stoppe for kaffe og en liten matbit før man kjører videre, i den ene eller andre retningen.

Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ann S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Fine, store rom til fjellstue å være. Gode senger, bra bad, nok varmt vann i dusjen. Herlig badstue i kjelleren. Trivelig og hyggelig vertskap og fantastisk god mat. Godt koldtbord, som ble toppet med nydelig lokal fjelltapas siste kvelden. Alt i alt perfekt for vår fjellhelg

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 3egilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

En hyggelig sted i utrolig vakre rammer.
En overdådig viltbuffet med masse spennende lokal mat. En blid.vennlig og svært imptekommende betjening. Kan virkelig anbefale en helg her. Slike rammer rundt et opphold skal en lete lenge etter.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hegeholmern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser