Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER PLASS!”
Anmeldelse av Randsverk

Randsverk
Vurdert som nr. 7 av 13 Restauranter i Vågå Kommune
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. februar 2019

Trivelig beliggenhet, og ikke minst personale.Alt du trenger for en fin ferie på en plass, fjell, matvarebutikk og god mat.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, saraogaro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 20 anmeldelser

Anmeldt 8. februar 2019

Et personale laget av gull og trivelig lokale. Vi fikk god hjelp og veiledning til både vei og turmuligheter, og maten smakte veldig godt. Hele plassen ligger midt i Jotunheimen`s rike og er et perfekt utgangspunkt for fjellturer og andre aktiviteter. Med både coop-butikk, campingplass og kafe på et sted har du alt du trenger for en flott dag i fjellet eller på fjellet.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, fjellogdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

En kort stopp innom butikken ble ikke noe hyggelig møte. Makan til arrogant innehaver skal man lete lenge etter. Ikke flere stopp der i fremtiden . Kafeen er helt Ok

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Henry H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Campingen er flott som utgangspunkt for mange aktiviteter i distriktet. Vi raftet, hadde ridetur på fjellet og gikk til Galdhøpiggen. Fin beliggenhet på fjellet. Vi hadde med campingvogn. Relativt nytt felles sanitæranlegg som ble hyppig vasket. Koselig betjening. Lekeplass og ballbinge. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, rikkeu2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016

Steinhard pizzabunn som smakte salt. Rikelig med fyll, men lunken pizza. Det hadde vært mulig å varmet den litt mer, på de 25 min det tok før vi fikk maten. Kjedelig burger, med kun litt salat.
Får en toer, pga hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elin J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Randsverk, så også på

 

Har du vært i Randsverk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din