Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skal ikke spise her igjen.”
Anmeldelse av Randsverk

Randsverk
Vurdert som nr. 7 av 13 Restauranter i Vågå Kommune
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Skal ikke spise her igjen. Alt var dårlig. Uinteressert betjening. Maten var for det meste tam og litt sur i smaken.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, JoriH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 21 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fint sted å overnatte på gjennomreise, men sannsynligvis ikke et sted jeg ville ha dratt til utenom, fordi jeg ikke synes beliggenheten til stedet var meget spennende. Men det er mange flotte, nærliggende turer! Nytt, flott sanitæranlegg! Tilfredsstillende for oss som skulle overnatte der kun en natt.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 721maritab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Fint sted å fylle på lagrene etter en fantastisk men tøff tur over Valdresflya. Det var flere lokale håndverkere til stede da jeg kom innom, og alle tok seg en eplekake med is og kaffe - et sikkert tegn! Kjempegodt!

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bruce-hac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

På vei til Spiterstulen, Lom og Stryn har vi flere ganger stoppet på Randverk for en is og strekke på beina. Koselig campingplass med kafé «midt i skauen» etter å ha kjørt over Valdresflya før man tar fatt på nedstigningen til Lom

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, johnnyo584
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Ny og fin camping plass med mange fasiliteter som butikk og kafé. Flotte tur muligheter og sykkel løyper. Hyggelig betjening og rent og pent i servicebygget. Men ligger noe over i pris i forhold til andre campingplasser ca 60kr til 70kr for natten med strøm til bobil. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Sprocket66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Randsverk, så også på

 

Har du vært i Randsverk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din