Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
15
4
3
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
4
3
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 23 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Midt i sentrum av Hasvik. God lokal mat og uformell atmosfære. Et sted der både lokalbefolkning og turister møtes. Rimelige rom med grei standard. Passer for friluftslivsfolk som ønsker ei natt eller to innendørs.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 890sverres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Charlotte hustad, Markedsføring på Big Fish Adventure Hasvik Hotel & Housing, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Takk for hyggelig omtale:) Vi håper dere har hatt det hyggelig sammen med oss, og ønsker dere velkommen tilbake. Mvh alle oss på Big Fish Adventure.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Etter å ha blitt overraska av meget dårlig vær, var vi nødt til å evakuere ned fra fjellet. Planen var å gå øya på langs, men det ble fort skrinlagt. Etter noen telefonsamtaler, kom vi oss ned til Dønnesfjord veien, der ble vi plukket opp av to kjekke gutter som møtte oss med varm kaffe og buljong i bilen. De kjørte oss til hotellet, her ventet nydelig fiskesuppe og kylling i karrisaus og varm badstu :) De gikk all inn for at vi skulle få varmen i oss etter en strabasiøs tur. Sykt gode senger, nydelig mat, og ett vertskap som virkelig gjør det dem kan fort at vi skulle ha det bra. At hotellet er gammelt, er bare sjarmerende :) Big Fish Adventure levere stort :)

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lena B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedikteB35, Salgssjef på Big Fish Adventure Hasvik Hotel & Housing, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2019

Hei Lena,
Så utrolig hyggelig å høre fra deg og at dere fikk varmen i dere til slutt. Vi gjør alltid vårt beste for at du som gjest skal ha det godt hos oss og det varmen å høre at du følte du fikk den opplevelsen! Dere er alltid velkomne tilbake og vi håper at neste gang dere prøver dere på å gå øya på langs at dere er heldigere med været!

Stor Big Fish Adventure klem fra oss :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Hotellet med rom bærer preg av å være gammelt og lite vedlikeholdt. Rommet var druknet i luftfriskner og renholdet sånn passe.
Du bestiller frokosten til et klokkeslett men betjeningen glemte serveringen. Problemer med å ta imot betaling da det virket som om de ikke kunne sin egen betalingsterminal.
Pluss for god middag.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 765helenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BenedikteB35, Salgssjef på Big Fish Adventure Hasvik Hotel & Housing, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2019

Hei Helene, det er trist å høre at du føler det slikt. Vår elskede hotell er snart 42 år gammelt, ikke nytt og fancy men et hus som rommer mye liv og kjærlighet. Vi jobber målrettet hver dag for å levere service og nordnorsk gjestfrihet i særklasse. Dessverre ble det slik at du fikk oppleve en del uheldige omstendigheter som sikkert gjorde terskelen høyere for å få den gode følelsen. Frokosten ble servert noe forsinket på grunn av syke barn og takket været murphy's lov ville selvsagt ikke bookingsystemet og kassaterminalen samarbeidet denne dagen.

Det er likevell godt å høre at du syntes middagen du fikk servert var god og vi håper den gav mersmak til å komme tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2019

To be honest, we dont care too much about the luxury, but we care about fishing, filleting facilities, good beds (Yes), and not the least, the attitude from the owners, that whatever you need, they can and will help.
Vi leide to leiligheter i et hus som er tilknyttet hotellet, hvor vi hadde alt vi trengte. Sengene var gode, og alt var rent og ordentlig. Når det gjelder fisket, så leide vi to 26'' skjærgårdsjeeper som tok oss raskt og komfortabelt ut til stortorsken, steinbiten, kveita eller hva du ønsker deg. Det er eventyrfiske rett utenfor havna, og båtene var velutstyrt og i topp stand. På brygga er det stort og velfungerende filleteringshus hvor du kan ordne fisken du fanger og fryse den ned hvis du vil.
Vi har bare godt å si om stedet og servicen, og anbefaler stedet for alle som drømmer om storfisk og naturopplevelser. NB! En i vår gruppe er rullestolbruker, og med litt hjelp kom vi til overalt. Inn i leiligheten, i filleteringshuset, ut i båtene etc.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, h_k0nr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017

Hotellet feirer i disse dager 40 års jubileum og bærer preg i noen grad preg av det. Trenger oppussing! . Rengjøringen var langt fra perfekt da vi ble møtt av brukte, våte håndklær slengt inn i et skap. Har imidlertid bare positivt å si om vertskapet som gjorde en god figur.. Det er dyrt å bo på hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Egil M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 25. juli 2017

Heisann Egil.

Takk for at du gir oss omtale her på Trip Advisor! Vi synes det er synd å høre at dere har hatt en dårlig opplevelse med hensyn til renhold hos oss. Vi forsøker alltid å bli bedre, og levere et godt og tilfredsstillende tilbud til våre gjester, og vi skal ta dette med oss videre. Vi håper at dette ble ordnet opp i når dere var her, og at oppholdet alikevel ble ok.
Ha en fin sommer videre, og velkommen tilbake til oss!
Mvh Charlotte/ Salg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser