Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
21
23
8
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
23
8
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 59 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Som i fjor; flott og rent servicehus (det nye), der gjør staben en god jobb. Satt fram ekstra rengjøring til de av gjestene som selv vil tørke av på toalettet før bruk. Men det virker som staben ikke har kontroll på bookinger. Mye, mye rot når man lover plass på messenger, men får beskjed i resepsjonen når man kommer at man ikke kan få velge. Altfor stor vogn på for små plasser, og lite kontroll på de bobilene som egoistparkerer (med nesen inn på "feil" side av tomta) så langt mot andre sine tomter at tremetersregelen er umulig å overholde. Endel sånn rot i år. Skjønner at det er mye å holde styr på i fellesferien, men det må man ta høyde for. Hva med å legge ut tilgjengelige plasser på nettbooking, sånn at man booker på nummeret man ønsker, og faktisk får det når man kommer. Da kan de som kommer på drop in få beskjed at akkurat denne plassen er ledig kun et døgn fordi det kommer noen i morgen. Men da må det være likt for alle, ikke sånn som nå at det blir bingo å komme hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FredTromsoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Anbefale ingen å forhåndsbestille og betale camp i ei uke med plasser man ikke får + service som blir lovet men man aldri ser til. Våknet i morrest med sko som lå å fløyt som båter i teltet☹️ Har prøvd å ringe leder flere ganger. Han lovet at det skulle komme noen å se på problemet. Kom tilbake på ettermiddagen var det enda verre. Ringte på nytt med samme svar. Da jeg ringer etter 30min igjen, sier han at han som skulle komme å hjelpe måtte spise før han kom. En time etter det igjen svarer ikke leder på telefonen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bj_rgevam2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Ballangen Camping er en oppgradert og fin campingplass. Vi hadde 11 fine dager med flotte sanitet og kokemuligeheter. Vi opplevde de fleste ansatte som hyggelige og imøtekommende. Det var mye rot med ståplasser og hvor hvem skulle stå med vogn/telt. Driften av resturant var preget av mye rot, men hyggelig besetning og god mat.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thklauss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok tidlig kontakt med campingen med forespørsel om de hadde handicapvennlige rom/hytter som var tilrettelagt for rullestolbruker, de fikk beskjed om at vi var tre voksne hvorav en i rullestol. Fikk tilbakemelding om at det hadde de ble forespeilet en pris på ca 1200.- kroner.
Vi bestilte og gledet oss til oppholdet da det også var reklamert med at de hadde restaurant.
Hva møtte oss?
1) Er det en, nei vi er 3 og en i rullestol. Ok. Dere får hytte nr 9
2) Vi kjørte til hytta, her var det skittent. Sa fra om det, hun skulle sjekke det opp. Hytta VAR ikke tilrettelagt for rullestol. Trangt toalett, men håndtak montert på toalettet. Ingen håndtak i dusjen, soverom så trangt at man ikke kan snu med rullestol. På soverommet var det køyeseng. Dobbel nede enkel oppe. Hvordan har camping tenkt at en rullestolbruker skulle dele seng med en annen. Den som skulle sove i den øverste køya måtte være atlet for å komme seg opp.
3) Hytta var iskald!!!!!Ingen synlige varmovner.!!!!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jonnyek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Må være en av de bedre campingplassene i Nord Norge. Bra med aktiviteter for liten og stor. Badeanlegget var dessverre stengt når vi var der. Det nye servicehuset var imponerende bra! Dårlig internettlinje/dekning på deler av campingplassen. Uten medbragt 4G hadde vi i praksis vært uten nett der vi sto.

Forslag til forbedringer: Vi skriver 2020 og da mener jeg trimrom er et must :)

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, FordRobert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser