Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
24
23
8
3
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
23
8
3
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 64 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Fint stort servicehus, dårlig trykk på vannet, men ofte mye kø på toalett og dusj. Et servicehus er stengt, uten at det var merket på noe vis, bare låst. Andre toaletter var skitne, og ble i følge sjekklista på veggen, flere dager kun vasket en gang om dagen.. måtte vaske det selv før bruk.. Skilt om at alle som ville kunne vaske selv før bruk. Ellers få gressplasser, mye vann i fortelt, smale plasser.. når vi åpner vinduet i vognen, er vi under karnappen på teltet til nabovognen... Bobiler og vogner står på kryss og tværs, kan umulig være godkjent. Privat rotete garasjer står åpne og slår i vinden.. masse paller og jernbjelker ligger rett atmed vognplassene. Lite aktiviteter for barn, da bassenget var dyrt og svært kort tid der. De begynte å vaske inni damegarderoben, imens man sto nakne og kledde på seg... aldri opplevd maken til frekkhet, ettersom man følgte deres egne regler på avstand og kø i garderobe. Dyrt å vaske klær 100kr for 30 min vask og 40 min tørk. , defekt tørketrommel så klærne var våte. De klaget på strømmen, var masse strømbrudd, og vi fikk beskjed at når man hadde så store vogner så var slikt å forvente. Har vært 5 gang i resepsjonen ang at vi betalte feil pris ved innsjekk, enda ikke fått ordnet opp i det etter halvannen uke. Mangler den gode servicen som vi har fått tidligere år. Har vært her 5 år på rad med vogn, dette blir nok siste gangen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Miriam O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Fin plass rett ved E6. Gode dusjer. Fint kjøkken. Rett ved sjøen. Fin spasertur til Ballangen. Ikke den helt store servicen. Greit for barn. Et greit stoppested på vei nordover/ sørover. Badeland under middels.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 694helgeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Som i fjor; flott og rent servicehus (det nye), der gjør staben en god jobb. Satt fram ekstra rengjøring til de av gjestene som selv vil tørke av på toalettet før bruk. Men det virker som staben ikke har kontroll på bookinger. Mye, mye rot når man lover plass på messenger, men får beskjed i resepsjonen når man kommer at man ikke kan få velge. Altfor stor vogn på for små plasser, og lite kontroll på de bobilene som egoistparkerer (med nesen inn på "feil" side av tomta) så langt mot andre sine tomter at tremetersregelen er umulig å overholde. Endel sånn rot i år. Skjønner at det er mye å holde styr på i fellesferien, men det må man ta høyde for. Hva med å legge ut tilgjengelige plasser på nettbooking, sånn at man booker på nummeret man ønsker, og faktisk får det når man kommer. Da kan de som kommer på drop in få beskjed at akkurat denne plassen er ledig kun et døgn fordi det kommer noen i morgen. Men da må det være likt for alle, ikke sånn som nå at det blir bingo å komme hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FredTromsoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Anbefale ingen å forhåndsbestille og betale camp i ei uke med plasser man ikke får + service som blir lovet men man aldri ser til. Våknet i morrest med sko som lå å fløyt som båter i teltet☹️ Har prøvd å ringe leder flere ganger. Han lovet at det skulle komme noen å se på problemet. Kom tilbake på ettermiddagen var det enda verre. Ringte på nytt med samme svar. Da jeg ringer etter 30min igjen, sier han at han som skulle komme å hjelpe måtte spise før han kom. En time etter det igjen svarer ikke leder på telefonen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bj_rgevam2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Ballangen Camping er en oppgradert og fin campingplass. Vi hadde 11 fine dager med flotte sanitet og kokemuligeheter. Vi opplevde de fleste ansatte som hyggelige og imøtekommende. Det var mye rot med ståplasser og hvor hvem skulle stå med vogn/telt. Driften av resturant var preget av mye rot, men hyggelig besetning og god mat.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thklauss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser