Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publiser
Innboks
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
16
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 17 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2015

Vesterålen Apartment ligger nydelig til helt nede ved havet med en fantastisk utsikt i fra leiligheten. Leiligheten hadde veldig høy standard og var med fullt utstyrt kjøkken.
Jeg var her i forbindelse med fototur og området er et eldorado for fotografering og rekreasjon. En plass jeg absolutt skal tilbake til.

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Frank F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2015

Vesterålen Apartment er et utmerket sted å dra på utflukter fra. Enten du skal se på naturen, fotografere eller bare slappe av med fisking og nyte det gode liv. Jeg var på tur til Vesterålen Apartment vinteren 2014.
Et flott utgangspunkt for fotografering og utflukter. Jeg fikk med meg bilder av nordlys, fiske, flott natur og de spesielle egenarter i Vesterålen.
Kan anbefales uansett årstid.

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Jack3478
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2016
Google-oversetting

Romtips: All the houses are really nice, its not a hotel !
Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016
Google-oversetting

Romtips: Larger apartments for 6 more spacious
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2016
Google-oversetting

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser