Kjekke fjolk, har vert her ein periode ifrå januar til juli. Er her nesten kvar dag og eter og er megafornøyd med både folk og mat. Bestillte biff og raud vin ein dag, sansynligvis beste biffen eg har ete
Dato for oppholdet: februar 2020
Spør joare799 om Ramberg Gjestegård
Takk, joare799
Heilt fantastisk personell, folk er hyggelig å imøtekommende. Anbefales sterk å prøve biff til middag og ostekake til dessert. Himmelst godt. Me har vert her så mange ganger. Ankom Lofoten i januar, og har vert stooorfornøyd siden (no i juni). Jim har ein fantastisk sans for service og mat.
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør 500kristianf om Ramberg Gjestegård
Takk, 500kristianf
Beliggenheten ved stranden er fantastisk. Hyggelig personale, vi ble henvist enn plass på grusen rett bak resepsjonsbygningen. Huset med dusj, kjøkken og toaletter lå rett ved, kun 1 stk toalett dame, 1 dusj, og lite kjøkken som mange delte. Bar preg av elde og stor slitasje, pluss for mange spisebord for de som ønsket spise på fellesareal.
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør Bergenbyernydeli om Ramberg Gjestegård
1 Takk, Bergenbyernydeli
Flott beliggenhet, men opplevde dårlig service. Sanitæranlegg og kjøkken trekker også ned pga kun en oppvaskkum samt kun ett toalett for herrer og ett for damer. Dro herfra etter en natt selv om vi hadde planlagt flere.
Dato for oppholdet: juli 2017
Spør emilieth2018 om Ramberg Gjestegård
Takk, emilieth2018
Spiste lunsj buffet her. Mye god mat både kalde og varme retter. Spesielt god var breiflabben og saltkjøtt suppe. Alt lekkert anrettet. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Anbefales på det varmeste.
Dato for oppholdet: august 2016
Spør Anne_Marie_49_11 om Ramberg Gjestegård