Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 140
eDreamsUSD 140
Agoda.comUSD 139
FindHotel
Etrip
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
46
27
12
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
27
12
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 89 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Sykt gode burgere. En slager for sultne surfere. Stedet har mer å by på enn fasaden skulle tilsi. Solfylt balkong med utsikt til Ryten og strendene på Ramberg. Her kan både store og små nyte ettermiddagssola mens en planlegger neste trekk i ferien.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trine Marie L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

La deg ikke lure av det noe grendehus-pregede lokalet, for det står ikke til maten. Bestilte lammeskank og den var nydelig, gode sammensatte smaker. Hyggelige servitører som tok imot oss.

Anbefaler på det varmeste. En av de bedre måltidene vi i reisegjengen har hatt i Lofoten denne sommeren.

Litt oppussing hadde nok gjort seg, men det er jo ikke fargene på stolene som avgjør matkvaliteten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, gollerassi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk gjestegård, var der i to døgn med bobil. Veldig gjestfrie og hyggelige eiere og ansatte. Fantastisk sandstrand med midnattssol begge kvelder. Spiste middag i restauranten en kveld kan absolutt anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 368astridi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Kjekke fjolk, har vert her ein periode ifrå januar til juli. Er her nesten kvar dag og eter og er megafornøyd med både folk og mat. Bestillte biff og raud vin ein dag, sansynligvis beste biffen eg har ete

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, joare799
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2020

Heilt fantastisk personell, folk er hyggelig å imøtekommende. Anbefales sterk å prøve biff til middag og ostekake til dessert. Himmelst godt. Me har vert her så mange ganger. Ankom Lofoten i januar, og har vert stooorfornøyd siden (no i juni). Jim har ein fantastisk sans for service og mat.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 500kristianf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser