Fantastisk grotte. Det som trekker ned er prisen for barn (150,- pr. barn). Vi måtte vente 15... les mer
Grønligrotta er fascinerende og flott, kan anbefales, ikke minst på en regnværsdag.
Trekk for lite «value for money», veldig sparsomt med info fra guiden underveis. Anbefaler at du leser deg opp på forhånd.
Enkel måte å møte opp da det er faste tider for guiding og ingen påmelding er nødvendig. Trivelig guide som guidet både på engelsk og norsk. Fin tur som passer de fleste! Kort avstand fra oppmøtested til grotta (ca 50 meter). Grotta er opplyst og innredet med trapper de fleste steder. Lurt å ha på seg langermet genser. Trivelig og enkel tur der man får sett mye interessant 😄
Dette var helt fantastisk for vår familie med to barn på 3 og 8år. Et minne vi tar med hjem og inn i familialbumet 🥰
Kjempe fornøyd med grotteturen, erfaren guide og følte at vi ble godt informert om alle de interessante tingene i grotta. Turen varte rundt 45 min. Temperatur på 4 grader så er lurt å ta med seg en jakke. Ellers generell bra opplevelse og anbefaler alle interesserte og ta turen innom Grønligrotta.
Grotten er helt naturlig og veldig pen.
Grotte turen varte i ca 50 minutter, og hadde god informasjon.
Guiden var veldig hyggeli og pratsom, han hadde et svar på det meste som ble spurt om.
Veldig fornøyd!
Meget bra! Guiden var dyktig og flink hadde veldig mye på hjertet og kunne veldig mye om grotten, men guiden var veldig kjekk