Leilighetene er godt vedlikeholdt og kvalitetsmessig svært bra. Å åpne døren ut på brygga og sitte å nyte natur og omgivelser er ubeskrivelig deilig. I tillegg har stedet en fantastisk betjening som gjør et opphold til en fornøyelse. Anbefales
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør ErlingD om Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels
Takk, ErlingD
Her får du en smak av hva Lofoten har å by på. Moderne rorbuer som er godt utstyrt og gode senger. Resturanten serverer de deiligste lokale rettene. Vil anbefale både fiskesuppa og Lofot-lam kombinert med god vin. Husk å smake på Lofotpils
Dato for oppholdet: april 2019
Verdi
Sted
Service
Spør 32kurtg om Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels
Takk, 32kurtg
Deltok på seminar! Hyggelig og serviceinnstilt personale. Frokosten er kjempebra! Her slipper vi den overdådighet som preger noen av de store hotellene. Dette fremstår som mer bærekraftig. Viktig! Hyggelige rorbuer, med gode senger, og nøktern, men moderne standard. Fantastiske naturomgivelser. Maten som ble servert var helt nydelig. Takk til kjøkkenet!! ANBEFALES!
Dato for oppholdet: mars 2019
Sted
Renslighet
Service
Spør M780 om Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels
Takk, M780
Dette er 3. gang vi er på fagtur til Nyvågar med jobben, og vi blir like imponert hver gang. Rorbuer er rene og pene, og maten vi får servert er lokal og smaker nydelig. Mest av alt vil jeg påpeke en fantastisk service, vi føler oss svært godt mottatt. Takk for oss!
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør truder2017 om Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels
Takk, truder2017
Spiste en meget god treretters middag. Meget smakfullt og flott lagt opp på tallerken. Dagen etter var vi tilbake og spiste en meget god fiskesuppe. Anbefales. Mat ble servert av meget imøtekommende og trivelig betjening. Blide og positive hele tiden.
Romtips: Vi bodde ikke på hotellet, men vi ble godt tatt i mot og fikk servert god mat.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør Rune S om Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels