Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 258
USD 245
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.com
USD 258
USD 245
Vis tilbud
Hotels.com
eDreamsUSD 245
PricelineUSD 258
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (220)
Filtrer anmeldelser
222 resultater
Vurdering fra reisende
125
76
17
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
125
76
17
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 222 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kom med hurtigruta og bodde i rorbu i 3 netter. To voksne og tvillingjenter på 13. Superhyggelige ansatte , god frokost i disse covid tider ble henta i ei kurv. Gode senger, fint bad, ok kjøkken. Spiste en nydelig cheviche , i restauranten, var litt uheldig med hovedretten, men min smak kan jo ikke gå utover anmeldelsen. Vi kommer mer enn gjerne tilbake.
Kunne kanskje fått flere kaffekapsler, også hadde det vært ok med TV på stua. Men, kommer jo ikke til Lofoten for å se TV.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Exploration799368
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Positivt: Et vakkert og rolig sted. Nydelig utsikt fra brygga. God mat. Hyggelig betjening.

Negativt: rorbuene trenger en oppgradering: kjøkken & bad er slitent. Savner også raskere nett (får ikke inn radio!!). Savner også tv. Bør også tilby gratis yoga. Kr 225 pr time er drøyt ...

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Britt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Helt fantastisk plass. Æ e helt overveldet over naturen ,menneskene og maten. Restauranten har en himmelsk 5 retters som smelte i munnen. Med inspirasjon fra lofoten og kortreist mat , atmosfæren og servicen burde Restauranten hatt besøk av Michelin og fått en stjerne!!! Æ e kokk og æ e helt imponert over ferdighetene på kjøkkenet.. plassen e himmelsk og d va en fryd å kom hit

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Softailbreakout
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Rorbuhotellet er lett tilgjengelig fra hovedveien. Gratis parkering med god kapasitet. Plasseringen er ideell. Nydelig utsikt og et godt sted å ha dom base om man skal utforske Lofoten. Rorbuene er greit møblert, og med noe mulighet til å lage mat selv. Meget gode senger. Pga. Covid kunne vi ikke spise frokost i restauranten men man fikk en egen frokoskurv som man tok med, og det fungerte helt fint. God gratis WiFi. Særdeles vennlig om imøtekommende betjening. Restauranten er meget bra og vel verdt et besøk. Spesielt var grillkvelden særdeles vellykket. Dette var et meget hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Breiva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening og flott beliggenhet gjør at stedet ikke blir vurdert som dårlig. Bodde der i fem netter, og fikk den samme frokosten levert alle dager, kun en overfladisk vask av rommet, ikke påfyll av kaffekapsler og såper til dusjen. Basert på prisen man betaler for overnatting her er det gjerrig ovenfor gjestene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Travel469730
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser