Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 180
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Travelocity
eDreamsUSD 172
PricelineUSD 181
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (223)
Filtrer anmeldelser
223 resultater
Vurdering fra reisende
126
76
17
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
126
76
17
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 223 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020

Veldig flott sted. Vi hadde to rorbuer direkte mot vannet og sov 4 personer i hver. Fantastisk å nyte beliggenheten mot vannet, bade fra bryggen, lese bok og slappe av. Godt vedlikeholdt og pent og ryddig. Veldig god service i resepsjonen som også anbefalte aktiviteter og utflukter. Vi fikk frokost-kurv til rommene og kunne spise frokost rundt et kjøkkenbord sammen med reisefølge noe som var koselig. Frokostkurvene var meget bra sammensatt og vi kunne få påfyll hvis vi ønsket mer av noe. Vi bestilte en fisketur hvor reisefølget (8 pers) ble plukket opp direkte fra bryggen til hotellet. Det var veldig praktisk og behagelig. Vi kommer tilbake hit neste år.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, jonmork
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Super beliggenhet like utenfor Kabelvåg. Nydelig lokal mat i restauranten og fin frokostkurv (coronatiltak). Romslige og moderne rorbuer. Noe myke senger for sånne som sover på magen, men absolutt innafor. Kan absolutt anbefales som base under Lofotenbesøket!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Magnurze
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Kom med hurtigruta og bodde i rorbu i 3 netter. To voksne og tvillingjenter på 13. Superhyggelige ansatte , god frokost i disse covid tider ble henta i ei kurv. Gode senger, fint bad, ok kjøkken. Spiste en nydelig cheviche , i restauranten, var litt uheldig med hovedretten, men min smak kan jo ikke gå utover anmeldelsen. Vi kommer mer enn gjerne tilbake.
Kunne kanskje fått flere kaffekapsler, også hadde det vært ok med TV på stua. Men, kommer jo ikke til Lofoten for å se TV.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Exploration799368
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Positivt: Et vakkert og rolig sted. Nydelig utsikt fra brygga. God mat. Hyggelig betjening.

Negativt: rorbuene trenger en oppgradering: kjøkken & bad er slitent. Savner også raskere nett (får ikke inn radio!!). Savner også tv. Bør også tilby gratis yoga. Kr 225 pr time er drøyt ...

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Britt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Helt fantastisk plass. Æ e helt overveldet over naturen ,menneskene og maten. Restauranten har en himmelsk 5 retters som smelte i munnen. Med inspirasjon fra lofoten og kortreist mat , atmosfæren og servicen burde Restauranten hatt besøk av Michelin og fått en stjerne!!! Æ e kokk og æ e helt imponert over ferdighetene på kjøkkenet.. plassen e himmelsk og d va en fryd å kom hit

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Softailbreakout
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser