Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Hotels.com
Expedia.comUSD 168
Orbitz.com
FindHotel
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Vurdering fra reisende
29
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
29
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 31 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Lett å finne frem. Koselig sted med flott utsikt, trivelig vertskap, nydelig frokost. Særdeles rent og pent. I tillegg hadde vi fantastisk vær. Middag på kroa var også veldig bra. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Storyteller324735
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Flott gjestegård fra 1907, som er fint pusset opp i original tidsånd. Vertskapet er svært hyggelige og imøtekommende, og var raske på kommunikasjon i forkant. De fortalte også levende om stedets historie tilbake til 15-1600-tallet, som var moro å lære.

God og hjemmelaget middag, med supre lokale råvarer som nyfisket kveite. Servert i finstua, som føltes ut som en tidsreise tilbake til en flott fortid. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, HaraldKvam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig sted å overnatte i Vevelstad. Huset er i gjennomført stil til den minste detalj. Veldig velholdt og rent og pent. Utsikten er upåklagelig. Her finner man virkelig roen. Om du klarer å komme deg til sengs i sommernatta er sengene gode og du får en god natts søvn. Nydelig frokost serveres i finstuen - perfekt start på dagen. Gjestfriheten overgår likevel alt-her blir du tatt imot på tunet med åpne armer av et smilende og hyggelig vertskap. Vi følte oss som hjemme og kommer veldig gjerne tilbake.

Takk for oss

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Morlyng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vevelstad Gjestegård er et veldig hyggelig sted med et herlig vertskap. Vi fikk en varm velkomst og ble godt tatt vare på under hele oppholdet. Anbefales på det varmeste. Rent og fint, gode senger, god mat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marieggundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Et fantastisk sted. Flott gammel gård med et svært hyggelig og gjestfritt vertskap. Trivelige rom. Fin beliggenhet. Nydelig frokost med hjemmelaget både brød, kaviar, røkt fisk og syltetøy. Vi kommer gjerne tilbake. Bør oppleves.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Mass135
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser