Morten R
27.8 km fra Vevelstad Gjestegård
27.3 km fra Vevelstad Gjestegård
37.2 km fra Vevelstad Gjestegård
47.0 km fra Vevelstad Gjestegård
Quiet and peaceful located by the river
75.7 km fra Vevelstad Gjestegård
26.0 km fra Vevelstad Gjestegård
Se flere hoteller i Vevelstad
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Besteforeldrene mine overnattet, og var helt fra seg av begeistring. Ubeskrivelig hyggelig vert, og en helt nydelig gjestegård. Flott beliggenhet med vakker utsikt. Vertene lagde flott og velsmakende mat som de hadde fisket selv. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, livva2014
Anmeldt 31. mai 2022 via mobile enheter

Noe kluss ved ankomst og mottak, men oppholdet tok seg opp. Meget trivelig gård hvor vi fikk nyte en særdeles god middag i tradisjonsrike omgivelser. Etter middag kunne vi nyte kvelden med utsikt fra glassveranda/ terrasse. Diverse utbedringer på gang utendørs som etter hvert vil gjøre et opphold enda triveligere.
Oppholdet vårt ble ivaretatt av et meget trivelig vertskap.

Romtips: Vær obs på at bad kan være separat fra rom og deles med andre gjester.
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, alf h h
Anmeldt 4. mai 2022

Veldig trivelig og hyggelige vertskap.
Trivelig med entusiastisk formidling av lokalhistorie og veldig god kortreist mat.
Beste kveita jeg har spist.
Flotte erverdige lokaler og omgivelser.
Takk for et super hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, mettesB7492PK
Anmeldt 11. desember 2021 via mobile enheter

Strålende julebord - selv med korona-restriksjoner; vi holdt meteren!. Meget god mat og drikke - tradisjonell julemat; både ribbe og pinnekjøtt (med tilbehør). Gjestfrie verter som gjør sitt ytterste for sine gjester 👍Vel verdt å besøke 👍

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, Sol B
Anmeldt 9. august 2021

Godt mottatt, trivelig og hyggelig service. Rene rom og bad - med en original og hjemlig følelse. Vertskapet var meget hyggelig og kom med gode forslag til aktiviteter mellom fergeavganger. Tommel opp.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, RiWest