Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
2-Hour Wolf Visit
1

Bestill på forhånd
fra
USD 413,35
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Polar Park på
2-Hour Wolf Visit
1 anmeldelse
fra USD 413,35
Mer informasjon
Anmeldelser (316)
Filtrer anmeldelser
316 resultater
Vurdering fra reisende
138
92
39
26
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
92
39
26
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 316 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2021

Stor park, som også har flere aktiviteter enn bare å se på dyr. Mating/ guiding kl. 13. Ikke et must å følge denne, da man gjerne ser dyrene mange steder selv om de ikke blir matet. Mye snakking på guidingen,som ikke er like interessant for de minste. Blir fort en lang tur, anbefaler gode sko, ta med mat, og barnevogn for de minste. Ok suvenirshop. Mulig å ta med mat for å grille.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vil påstå at polar park er en av de bedre parkene vi har sett. Det virker som at dyrene har det veldig bra her, store områder å bevege seg på og godt med skjul. Nesten alle dyrene så ut for å være i bra form, foruten en elg som så ut for å ha noen mindre sår med fluer i. Parken er passende stor. Vil påstå at geitene er en av hovedattraksjonene, da disse var veldig sosiale. Man kan være nært husdyrene, noe som er morsomt for både store og små. Kaféen på plassen er helt grei, og serverer ok mat.

Dato for opplevelse: august 2020
3  Takk, 727runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Besøkte parken som en familie på 4. Rolig park med store områder. Kan være slitsomt for småføtter, så en vogn kan være lurt. Parken er veldig dårlig skiltet. Kartene er heller ikke helt logisk. Hvis du som oss er helt ny der så er det lettere å gå seg vil. En anbefaling til parken er å tegne skilt på asfaltflatene med piler hver vei, for du kan gå deg en laaaang tur etter å ha sett rein uten å skjønne hvor du skal. Ellers en helt ok opplevelse, men ikke noe man skal se på flere ganger. Billig også 800.- Nok for en familie i inngang

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lana S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig og rolig park. Fikk se mating av dyrene, fin opplevelse. Ser ut til at dyrene trives og har det bra (til å være i fangenskap) Veldig behjelpelig og hyggelig betjening.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Randi Sund L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

420 kroner for en voksen og en fireåring er en horribel pris når man i praksis ikke får sett stort annet enn inngjerdet skog. Det kunne kanskje vært en idé med billigere billetter når det ikke er fóring eller guidete turer.
Har vært i parken en gang tidligere. På vinterstid, i mørket med lommelykter. Det var en flott opplevelse. Dessverre var opplevelsen i dag såpass negativ at vi ikke kommer tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2018
4  Takk, gecc01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser