Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stopp ikke for å spise, her”
Anmeldelse av Dragon Inn

Dragon Inn
Vurdert som nr. 9 av 11 Restauranter i Evje og Hornnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet med terrasse i solen, rene bord og her stopper det mesten. Dyre, men ferske vårruller som vi mener klassifiserer som vegetar vårruller. Stekt ris var en ok rett, har aldri smakt retten» kylling i karri» så dårlig-noen gang. Fritert biff med sursøt saus var også helt smakløs. Dette er tydeligvis kjent for eier, da de fikk i retur helle kylling i karri-uten at det ble spurt, om jeg var fornøyd. Faktisk var det ingen som fikk spørsmålet» var maten god?» og vi forstår at de ikke vil spørre om dette. Ingen avslag, ingen kjærlighet og passjon for maten som blir servert. Ølen var også, uten særlig kullsyre. STOPP IKKE HER. Vi gikk over på YX og kjøpte «fried chiken»

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, wenchew2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2019

6 personer var strålende fornøyde med maten, porsjonene, service og pris...
Jeg hadde kylling i peppersaus på støpejernsplate, meget godt.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Jeg har vært på noen Kina Restauranter/Spisesteder tidligere,men ingen kan måle seg med Dragon Inn på Evje.Det meste virker på stell.Koselig betjening og god Service.Det er litt synd at en del anmeldere er så negativt innstilt til denne hyggelige Reastauranten,og Kinesisk mat av god kvalitet.Jeg må bare tilføye at det er en god stund siden jeg var på Dragon Inn,så det stemmer ikke helt med forslagene lenger nede på siden her.(November 2017)

Dato for besøk: november 2017
    • Service
    • Mat
Takk, steinholham
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Værste kinamat jeg har spist. Ble mett, men det var det eneste.
Heller ikke antydning til et smil hos servitrisa. Elendig mat, bortkasta penger.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 486sveinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2018 via mobile enheter

Her spiser en for å få i seg mat. Ikke forvent hyggelig service eller en smil fra en ansatt. Maten ble slengt på bordet uten et ord og var bare ikke noe bedre en det en klarer å lage selv. Fulle folk på terrassen

Dato for besøk: mai 2018
Takk, dina278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dragon Inn, så også på

 
Evje, Evje og Hornnes
 

Har du vært i Dragon Inn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din