Jan Olav M
49.1 km fra Kilstraumen Brygge
49.3 km fra Kilstraumen Brygge
Se flere hoteller i Austrheim
Anmeldt 17. desember 2022

Veldig god mat og service. Anbefales for firma samlinger. Det beste alternativet vi har her i Nordhordland. Hotellene i regionen har dessverre ikke samme standard. Takk til damen som laget perfekt biff🙂

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, 652bibie
Anmeldt 13. november 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat og super service. Her for en fantastisk god mat om en har allergier eller intoleranse. Ingenting er et problem, de lager til på kort tid passende mat. Anbefales på det sterkeste. Beste spisestedet i hele nordhordaland.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, annehelenel2020
Anmeldt 11. juli 2021

Vi hadde booket 4 rom som del i Norges-ferie på dette stedet. Da vi ankom måtte vi henvende oss til servitør i restauranten for å få koder til dørlåsen på rommene. Rommene var ytterst spartanske og utdaterte, tett sluk på ett rom og på samme rom fungerte ikke låsen på døren. Vi henvendte oss angående dette, men de hadde kun ett annet rom ledig, men der fungerte ikke toalettet. Ingen annen løsning ble foreslått, heller ingen avslag i pris eller annet. Da vi ankom var restauranten hektisk opptatt med svært mye folk og de hadde søndags-buffet frem til klokken 18.00. Ingen annen mulighet for enkeltretter. Drikke kunne en dog kjøpe senere. Servitørene hadde klart alt for mye å gjøre og drikken kom etter vi hadde spist opp maten. Da vi ankom var buffeten utplukket, det manglet flere ting og det var sølt rester over alt. Vi henvendte oss angående påfyll, som de etter en tid motvillig kom med. Ingen reduksjon i pris for dette og høy pris på 400 kr per pers. Dette var samlet sett en dårlig opplevelse, både av overnatting, service og mat, vi kan ikke anbefale dette stedet.

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, Henrik Richter H
Anmeldt 9. november 2020 via mobile enheter

Veldig flott sted og enormt hyggelige folk. Maten er også kjempegod. Anbefaler stedet på det sterkeste😀😀. Her er det turområder, sjøliv og god mat og service som gjelder. Flott sted for å slappe av alene eller sammen med venner.

Dato for oppholdet: november 2020
2  Takk, OFuglestad
Anmeldt 12. mai 2020

Her får du god services, bra frokost og middagen var kjempe gode. Jeg anbefaler laks med sopp og bestill huset fiskesuppe den er meget god. Jeg hadde en hytte med vaskemaskin og tørkestativ. Kunne godt våre en god stol på rommet. Men det var gode stoler ute på terrassen. Godt internett hadde de og.

Dato for oppholdet: mai 2020
2  Takk, sigbjornr