Vi hadde booket 4 rom som del i Norges-ferie på dette stedet. Da vi ankom måtte vi henvende oss til servitør i restauranten for å få koder til dørlåsen på rommene. Rommene var ytterst spartanske og utdaterte, tett sluk på ett rom og på samme rom fungerte ikke låsen på døren. Vi henvendte oss angående dette, men de hadde kun ett annet rom ledig, men der fungerte ikke toalettet. Ingen annen løsning ble foreslått, heller ingen avslag i pris eller annet. Da vi ankom var restauranten hektisk opptatt med svært mye folk og de hadde søndags-buffet frem til klokken 18.00. Ingen annen mulighet for enkeltretter. Drikke kunne en dog kjøpe senere. Servitørene hadde klart alt for mye å gjøre og drikken kom etter vi hadde spist opp maten. Da vi ankom var buffeten utplukket, det manglet flere ting og det var sølt rester over alt. Vi henvendte oss angående påfyll, som de etter en tid motvillig kom med. Ingen reduksjon i pris for dette og høy pris på 400 kr per pers. Dette var samlet sett en dårlig opplevelse, både av overnatting, service og mat, vi kan ikke anbefale dette stedet.