Explorer60631169993
52.9 km fra Fitjar Fjordhotell
52.6 km fra Fitjar Fjordhotell
Se flere hoteller i Fitjar
Anmeldt 25. oktober 2023 via mobile enheter

Hyggelig vertskap, god buffet. Hotellet har slik jeg skjønner tre prisklasser; hotell 24 rom, elvefløy og sportell. De to sistnevnte ligger ca 150 meter unna hotell, ok standard på alt. Renovert en del år tilbake. Enkel frukost. Pluss for godt internett og altibox tv. Fin beliggenhet.

Romtips: Gratis parkering
Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, OysteinB_13
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi var tre personer og bestilte alle tre babyback spare ribs med fries etter kokkens anbefaling. Og de var fantastiske kjøttet kunne trekkes av ribbene. Kommer til å anbefale disse til alle mine venner. Vi var de eneste i restauranten og fikk fantastisk oppfølging av staben.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, HenningStrauss
Anmeldt 17. september 2019 via mobile enheter

Greit hotell hyggelig betjening, men savnet at de kunne snakke norsk da vi kom en sen regnvåt kveld. Ingen servering bortsett fra drikke. Greie rom men manglet di-papir. God frokost og hyggelig norsktalende person.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Feriejobb
Anmeldt 5. juni 2019

Rommet var rent og OK på alle måter. Maten (bufeen) helt topp og servicen veldig bra. Frister til gjentagelse!
Koselig og vennlig personale som var imøtekommende og de ytte god service. Gjenglemt telefon ble omgående ettersendt, og takk for det.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, turist4242
Anmeldt 21. februar 2019

Fint opphold på Fitjar Fjordhotell.
Kom sent på kvelden men fikk servert middag i restauranten ( god buffe`)
Rommet ver rent, hadde gode senger og god stressless og sofa.
Veldig hyggelig og hjelpsom betjening.

Romtips: Noen rom har balkong.
Dato for oppholdet: februar 2019
1  Takk, BjaMil