jonasg
Anmeldelse av Glesvær Rorbu
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2020
Glesvær Rorbu, EierGlesvær Rorbu, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. okt. 2020
Tusen takk for god tilbakemelding! Velkommen tilbake!
Property building
    Lobby
    25.2 km fra Glesvær Rorbu
    Se flere hoteller i Sund
    Anmeldt 28. juni 2020

Glesvær er et nydelig sted, og rorbuene ligger vakkert til nede ved en brygge og med et fint landskap rundt (med interessante detaljer som skulpturer). De er romslige og særdeles godt utstyrt - ja, en kunne spore omtanke i alle detaljer! Vi var en stor familiegruppe på 13 med smått og stort, fordelt på 4 rorbuer. Om ettermiddagen ble det badet og gått tur, så grillet vi og spiste ute - på søndagen var det lunch på Glesvær kafe. Et perfekt sted for større eller mindre grupper. Og veldig hyggelig vertskap! Vi kommer tilbake!

Romtips: Rorbu 6 er i 2. etg og har flott utsikt (men alle 4 av B-rorbuene har utsikt mot havet)
    Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, CygnusBergen
    Glesvær Rorbu, Eier på Glesvær Rorbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei, for en fantastisk tilbakemelding.
    Vi har satset på de små detaljene, og er veldig glad for at du har lagt merke til dette. Tusen takk! Med vennlig hilsen Bente, Glesvær Rorbu

Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Et sted som absolutt er verdt et besøk , hyggelig personell og fantastisk beliggenhet. God gammel stil . Fiskesuppen her er fantastisk noe som anbefales på det sterkeste . Her er det bare å planlegge et besøk

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, nottis1970
    Bente B, Owner på Glesvær Rorbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Takk for flott tilbakemelding, og gode ord om Glesvær kafe sin fiskesuppe.

Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Familie på fem med besteforeldre på desembertur i Rorbuene. Nydelig sted å dra for å finne roen. Flott utstyr leilighet med fullt kjøkken. Rent og godt standard. Fryseskap i gangen om vi skulle få masse fisk. Fisk har vi fått fra stang fra land. Må oppheves!

Dato for oppholdet: desember 2017
    Takk, ingridf609
    Bente B, Eier på Glesvær Rorbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2017

Takk for hyggelige ord. Vi håper dere kommer tilbake til neste år!

Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet for fiske! Koselige leiligheter i gammel rorbu. Båt følger leiligheten for en hundrelapp. Cafeen anbefales! Hyggelig vertskap og bra standard. Et lite minus er at det er veldig lytt mellom rommene og ut til gangen.

Dato for oppholdet: august 2017
    Takk, Espen J
    Bente B, Eier på Glesvær Rorbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2017

Tusen takk for kjekk tilbakemelding. Det er som du sier dessverre litt lytt mellom leilighet og gang i rorbu type A, neste gang dørene skal skiftes vil dette være noe vi tar hensyn til. Vi ønsker også å se på muligheten for bedre pakninger mellom dør og dørkarm.

Anmeldt 25. mars 2016 via mobile enheter

Fantastisk måltid på Glesvær kafe. Vi spiste fiskekaker, fiskegrateng og fish and chips. Store og gode porsjoner. Ferske råvarer. Hyggelig service. Trivelig sted! Flott sted for en søndagsmiddag med hele familien. Ta gjerne en tur ut på moloen. Enjoy!

Dato for oppholdet: mars 2016
    Takk, SveinTheTraveller
    Bente B, Owner på Glesvær Rorbu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2016

Så kjekt at dere hadde et fint opphold på Glesvær kafé på Handelstaden Glesvær!