Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spennende Atlantic Road-tur med fotturer, strand og kjøring
1

Bestill på forhånd
fra
USD 207,81
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Atlanterhavsveien på
fra USD 207,81
Mer informasjon
fra USD 976,61
Mer informasjon
fra USD 1 253,11
Mer informasjon
fra USD 1 526,50
Mer informasjon
Anmeldelser (548)
Filtrer anmeldelser
548 resultater
Vurdering fra reisende
240
156
106
29
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
240
156
106
29
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 548 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Kjempefin opplevelse. Moro å oppleve, kjempeartig å faktisk være der og så! Ta turen innom dersom du ikke er langt unna!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Denne veien er nok spektakulær å kjøre både i sol og pent vær som i uvær. Den ligger vakkert til i landskapet helt ute mot havet. Eneste jeg var litt skuffet over var at den var så kort. Uansett en flott opplevelse.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mai 2020

Kan bare si wow. Så utrolig flott natur å kjøre gjennom. Ta en stopp på en av rasteplassene og få de fine bildene du vil ha. Kle deg godt, for her ute er det relativt mye vær. Eneste som ikke er bra, er at veien skulle vært lengre. Kunne kjørt i dette landskapet mye lengre. Et absolut "må gjøres" på enhver ferieliste.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2019

Nydelig veganlegg med havet rett ut.
Fiskemuligheter,kafe etc.....
Flott turmål i all slags vær.Føotte bruer og overnattinsmuligheter på plassen for bobiler.Ellers hytter i nærheten.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Dyrlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

For en i byggebransjen er dette et fantastisk stykke ingeniørkunst.
Bygget i havgapet og er et fantastisk skue.
Mange tilleggs steder man kan besøke og oppleve.
Gangveier, kiosker og utsiktspunkter er det mange av

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Tommy-totakt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser