Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Må prøves!

Flott tur som tok oss opp i høyden med god utsikt! Anbefaler å sjekke værmeldingen før man turer... les mer

Anmeldt 23. juni 2020
612martej
Rørsethornet

Fantastisk flott tur. Hardt men du verden så godt det var å komme på toppen og nyte den fantastiske... les mer

Anmeldt 24. april 2019
354sveina
,
Ålesund, Norge
Les alle 9 anmeldelsene
  
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
7
1
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
1
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2020

Flott tur som tok oss opp i høyden med god utsikt! Anbefaler å sjekke værmeldingen før man turer avgårde da turen blir mye bedre med høyt skydekke. Utsikten er verdt alle trappetrinnene.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, 612martej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2019

Flott trapp men ikke norges lengste.
Helgelandstrappa i Mosjøen er foreløpig på 3000 trinn og arbeidet fortsettes til sommeren.

Dato for opplevelse: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, Tore N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2019

Fantastisk flott tur. Hardt men du verden så godt det var å komme på toppen og nyte den fantastiske utsikten. Trappene var veldig bratt terreng, og lagt av Sherpaer fra Nepal. Du verden for en jobb de karene har gjort, for at vi vanlige folk skal få komme til toppen.
Partiet videre til Ræstadhornet valgte vi ikke å gå. Det ble for luftig, så vi stoppet på Rørsethornet, og nytte i fulle drag utsikten. Absolutt en tur å anbefale andre å gå.

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, 354sveina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Trapper fra start til ca halvveis. Sherpaene har gjort en megabra jobb. Perfekt avstand mellom satsene. Flott utsikt hele veien. Når trappene slutter så flater det ut og videre til venstre er det fjellrygg oppover til Rørsethornet. En liten egg til slutt før det ender ved en steinvarde. Spektakulær utsikt ut mot havet. Fint ordnet til med steinsitteplasser. Vi måtte videre til Kvæstadhornet når vi så hvor spennende det så ut videre. Smal og kort egg men god sti. Litt luftig men ingen fare å gå der. Vi likte oss godt der. Kunne godt ha vært lengre slik. Videre til Kvæstadhornet var fin og enkel. Tok ca 30 min en vei. Veldig flott utsikt også der. Samme vei tilbake igjen. Lett men litt ensformig ned alle trappene igjen. Midsund har virkelig fått det til og kan med god grunn være stolte over denne turen. Veldig bra med vannkran nede på parkeringsplasser. Takk Midsund!

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Nydelig fjelltur,opp trappene fra Rakvåg til Rørsethornet og videre til Ræstadhornet. Trappene er i et bratt terreng, men er fantastisk fine og gå. Jeg hadde lest at turen videre fra Rørsethornet til Ræstadhornet var spektakulær og med en luftig egg. Dette gjorde meg spent på om jeg taklet det- har høydeskrekk ! Turen var super, luftig, men absolutt overkommelig- anbefales på det varmeste! En super fjelltur fra a til å!

Dato for opplevelse: mai 2018
2  Takk, 640terjev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser