Anmeldt 30. april 2017 via mobile enheter

Dette er ikke ei typisk veikro, her er det litt mer kaffebar preg.

Kjempe god mat, store porsjoner til en grei pris.

Det er flere retter på menyen og på torsdager er det tradisjonell Sunnmørs mat på menyen.

Godt med parkering utenfor og et naturlig stoppested.

Anbefaler et besøk hit

Dato for oppholdet: april 2017
2  Takk, Olav F
Anmeldt 19. juli 2016

Fulgte anbefalingen om husets signaturburger. Burgeren var saftig og ikke overstekt. TIlbehør var stekte båtpoteter, løkringer og cornichons. Et godt måltid til en ok pris (179 NOK for burger inkl drikke)

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Magne F
Anmeldt 30. juni 2016 via mobile enheter

Denne veikroen/motellet ligger lett tilgjengelig langs veien. Stoppet her ved en tilfeldighet. Vi spiste signaturburger og potetball. Begge rettene var gode og ble servert raskt. Hyggelige ansatte som var behjelpelige. Verdt en stopp om man vil ha lunsj eller middag.

Dato for oppholdet: juni 2016
Takk, Joon N
Anmeldt 20. oktober 2014

Etter ein lang flott fjelltur var det deiligt å komme over Systra cafe. Blei møtt av ei smilande jente som tok imot bestillinga. Laks og poteter til meg, ein av dagens rettar, kyllingkebab til min søte date. Maten kom fort på bordet og smakte heilt flott. Prisen var heilt ok. Sidan eg bestilte dagens rett, var det med kaffi og desertbufee, med kaker og eit par forskjellige desertar. Var god og mett etter middagen, overmett og mage på spreng etter desert. Einaste ein kan "pirke" på her, er at ryddehjelpa var svært teeig med å rydde borda, me måtte rydde vårt eige bord for restar før me kunne sette oss, og det sto mykje urydda bord i kafeen. Hadde heller ikkje gjort noko med eit smil, og kansje eit spørsmål om maten smakte når dei rydda bordet. Generelt godt nøgd :-)

Dato for oppholdet: oktober 2014
Takk, JarleFarle
Anmeldt 19. april 2013

Som overnattingssted med frokost i nabobygget er det forsåvidt greit nok. Verre at man blir belastet kredittkortet straks det er bestilt, ihvertfall om man ikke går via booking.com, men via motellets hjemmeside. Ellers er det jo vanlig at man betaler først når man sjekker ut.

Eventuell avbestilling må gjøres hele to døgn i forveien. Det er lett å overse, siden det strider mot vanlig praksis ellers.

Dato for oppholdet: mai 2012
2  Takk, toraptus