Sibfish
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
StorfjordHotel, General ManagerStorfjord Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. jan. 2019
Hei og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Så utrolig kjekt å høre at dere hadde ei fin jul på Storfjord Hotel.
Vi setter stor pris på tilbakemeldingene og håper dere vil komme tilbake på besøk til oss på Storfjord Hotel ved en senere anledning.

Hotel Direktør
360.2 km fra Storfjord Hotel
359.9 km fra Storfjord Hotel
Se flere hoteller i Skodje
Anmeldt 19. oktober 2018

Nydelig sted å besøke! Eventyraktig, fin utsikt, god service og flott!
Passer ypperlig til fest, men også til weekender.
Flotte turmuligheter i området.
Anbefales på det sterkeste! Vi kommer tilbake snart!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, 514staleh
StorfjordHotel, General Manager på Storfjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Kjære gjest,

Tusen takk for flott tilbakemelding. Så hyggelig å høre at dere syntes det var fint på Storfjord Hotel og at dere satte pris både på oppholdet og servicen dere fikk hos oss. Jeg skal gi våre medarbeidere den hyggelig tilbakemeldingen.
Håper vi ses igjen snart.

General Manager

Anmeldt 2. september 2018

Overnattet her i forbindelse med bryllup på hotellet. Eventyrstemning både inne og ute. En real opplevelse, toppet med den beste hotellfrokosten u.t har opplevd.

Bryllupet ble gjennomført med stil og utrolig profesjonell betjening.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Hannah V
StorfjordHotel, Daglig leder på Storfjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2018

Tusen takk for gode tilbakemeldinger både oppholdet på hotellet og vår flinke betjening. Så kjekt at dere hadde en fin opplevelse og en flott feiring på hotellet.
Håper det frister å besøke oss ved en senere anledning også.
Velkommen tilbake til Storfjord Hotel.

Anmeldt 20. august 2018

Fantastisk sted og besøke, vakker natur og strålende flott plasserte bygninger. Innvendig er alt rent og fint, flott personal der servicen er top, en kjempeplass for avslapping og fredlige stunder. Anbefales for weekend.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Jon6018
StorfjordHotel, Daglig leder på Storfjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Utrolig kjekt å høre at dere hadde et fint opphold hos oss. Jeg skal videre bringe tilbakemeldingen til mine flinke kollegaer også.
Håper dere vil ta turen tilbake til oss på Storfjord Hotel.

På gjensyn.

Med vennlig hilsen Benthe

Anmeldt 31. mai 2018

Feiret nyttårsaften der med deilig julemiddagsbuffet, hyggelige mennesker fra andre land og noen nordmenn. Fikk se fyrverkeriet fra balkongen. Hotellet er så utrolig koselig og spesielt, har hatt flere turer gjennom de siste årene dit. Fine rom med deilige senger (himmelsenger), maten er alltid en stor opplevelse. Storslagen utsikt, fantastisk område det ligger på, usjenert og rolig. Blir nok flere ganger hit fremover også :-)

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, Ewasin

Hei,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter stor pris på at dere trivdes hos oss på nyttårsaften og vi er svært glad for at hotellet faller i smak. Tusen takk for skryt av maten på Storfjord Hotel. Våre kokker gjøre sitt beste hver dag for å gi våre gjester den beste mat opplevelsen med ekte hjemmelaget mat av de beste lokale matvarer de kan få tak i.

Håper vi ses snart på Storfjord Hotel.

Benthe

Anmeldt 14. mars 2018

Som arrangør av møte og kurs er dette hotellet en absolutt vinner. Alt var tilrettelagt for en perfekt gjennomføring. Et godt kjøkken gjorde kveldens middagsopplevelse av de absolutt bedre. Store gode rom med en fantastisk utsikt.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, AnnH2415

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så kjekt at dere hadde en fin konferanse hos oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og jeg vil gi videre dine gode tilbakemeldinger til våre flinke medarbeidere.

Håper dere tar turen tilbake til Storfjord Hotel ved en senere anledning.

Benthe