Vi tilbringte en natt her. Høye forventninger! For parkering med el-bil har de gratis 3 x ladestasjoner med (minst) 7,5 kW kapasitet, veldig bra.
Rommet var veldig fint, vi fikk heldigvis oppgradert fra skogutsikt til fjordutsikt. Det gjorde de rett i, da det bør en faktisk ha her. Mottakelse perfekt fra svært hyggelig resepsjonist, med omvisning. Rommet svært behagelig (til tross for en dør til balkong som såvidt ville åpnes). Sengen er fantastisk!
Middagen var perfekt, mat og vin var en utsøkt match for vår del. Behagelige (engelsktalende) servitører. Stuene er perfekte steder å trekke seg tilbake til.
Hotellet tillater småbarnsfamilier, men plasserte de heldigvis i eget rom slik at dette ikke var til stor sjenanse for de som søkte fred og ro.
Sauna var kald da vi skulle bruke den, og boblebad var ikke klargjort. Så her kunne de ha forbedret seg, spesielt siden andre har påpekt liknende før. Litt uforståelig. For +6000,- for en natt, to personer (alt inkludert) så må gjester forvente 100% på alt.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering