Koselig lite hotell i et dalføret hvor man får utmerket service, god mat, og fine rom med veldig gode senger. Jacuzzi med servering var også en innertier. 3-retters middag serveres på kvelden. Anbefales så absolutt og ta turen hit.
Spør turbotang om Blåtind Boutique Hotel
Takk, turbotang
Dette stedet er fantastisk på alle måter; Topp beliggenhet, svært romslige leiligheter med gode senger og sofa, godt renhold, fine uteplasser, digg jacuzzi med mulighet for servering, utrolig god 3 rettes middag, og fantastisk personlig og hyggelig betjening med god tid! Vi skal helt sikkert tilbake hit! Anbefales på det sterkeste! Virkelig en opplevelse!
Spør Lina Marstrand W om Blåtind Boutique Hotel
Takk, Lina Marstrand W
Vi hadde et fantastisk opphold på Blåtind! Vi bodde i leiligheter, som var romslige og lekre! Utmerket vertskap! Da barna skulle legge seg og vi ville spise dagens treretters serverte de oss maten i leiligheten. Utmerket service! Takk for nydelige dager her. Vi kommer gjerne tilbake.
Spør KristinHS om Blåtind Boutique Hotel
1 Takk, KristinHS
Blaatind var en opplevelse over forventning. God og personlig service fra bestilling til avreise. Gå ikke glipp av middagen, den var i toppklasse begge dagene vi var der. Hotellet og rommet var smakfullt innredet. Vi kommer gjerne tilbake
Spør TorTj om Blåtind Boutique Hotel
Takk, TorTj
Fin beliggenhet, kort avstikker fra turen fra Trollstigen til Geiranger. Fredelig, med hyggelige sittegrupper ute. Drives av hyggelig, engasjert og hardtarbeidende par. Greie leiligheter. Nydelig 3 retters middag, enkel og god frokost. Kommer gjerne igjen.
Spør assih om Blåtind Boutique Hotel
Takk, assih