Bleand
    24.9 km fra Blåtind Boutique Hotel
    51.0 km fra Blåtind Boutique Hotel
    Se flere hoteller i Stordal
    Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk hotel med super service!
    Beliggenheten er helt suveren og man kan virkelig senke skuldrene her.
    Maten de serverer her er fantastisk.
    Blir flere turer tilbake hit.
    Anbefales sterkt!

Bdbdkdkdhsjsksjsjsksjsjskdjhddjdkdjdvs

Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, Sondre N
    Anmeldt 17. juli 2022

For ett fantastisk hotell! Det er virkelig en liten skjult perle. Alt fra nydelige store rom, til godt interiør gjennom hele hotellet. For å ikke nevne en fantastisk utsikt! Personalet var hyggelige og godt service innstilte, må si det er første gang jeg faktisk er blitt vist helt til rommet og ikke bare fått beskjed om hvor jeg skal gå. Hotellet hadde en helt fantastisk ro, det påvirket oss som gjester og vi følte etter flere timer i bilen så var det en fantastisk atmosfære å komme til. Noe av det vi likte best var stor og fin "lounge" hvor en kunne sitte og nyte kaffe, godt selskap, eller som vi gjorde, finne frem kort / lite brett spill. Middagen var også en opplevelse, vi hadde 3 retter, dette var det beste måltidet jeg har hatt på år og dag.

Om det er noe som kan forbedres, så var det kanskje frokosten. Frokost buffen var nok noe "tynn", skulle ønske det var noe mer utvalg og vi måtte be om bestikk til å ta pålegget med da vi kom. Men til tross for dette var det som var lagt fram smakfullt. Og til frokosten fikk vi ferdig påfylt mugger med juice, vann, kaffe og melk på bordene, så vi slapp skytteltrafikk frem og tilbake for å fylle på glassene.

Med tanke på service, beliggenhet, størrelse på rom opplevde vi også at det vi betalte var rimelig i forhold til kvaliteten på det vi fikk. Alt i alt blir det definitivt flere besøk her på dette hotellet, og vil absolutt anbefale det til enhver som spør.

Romtips: Fantastisk mat! Middag her vil bli anbefalt på det sterkeste.
    Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Lars Erik R
    Anmeldt 20. februar 2022

Rolig stemning, fint rom, flott oppleving i vikinghuset, og absolutt fantastisk mat! Vi hadde ei par-helg utan barn og hund, for å slappe av, lade batteri og unne oss litt luksus. Blåtind overgjekk våre forventningar! Det vart ei slags kjensle av å vere på besøk med venner, og samtidig ypperlig sørvis og måltid som vi vil hugse lenge. Vår sterkaste anbefaling!

Dato for oppholdet: februar 2022
    Takk, j_rgeng377
    Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

Utrolig koselig lite hotell! Rommene, gangene, lounger og spisestedet var utrolig fint gjennomført. Dette sammen med atmosfæren som Ole & co skapte, gjorde dette til et hotellopphold utenom det vanlige👌 det meste på hotellet hadde en god historie som Ole forteller med innlevelse. Til og med anskaffelse av baren har en god historie😉 og ikke minst den fantastisk maten er verdt å nevne👌

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, OleL337
    Anmeldt 29. august 2021

WOW. For en opplevelse. Et veldig fint hotell, koselige ansatte og fantastisk mat. Ord kan nesten ikke beskrive dette stedt. Takk Ole og Anna + alle de andre som jobbet der. For en nydelig opplevelse😊

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, Trolle88