Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
USD 139
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
11
6
2
4
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
6
2
4
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 30 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Stranda sent en regntung kveld og ble tildelt en tørr plass for å sette opp teltet og strøm til kjøleboksen og laderne.

Betjeningen var meget imøtekommende og serviceinnstilt.

Servicebygget har en høy standard og inneholder godt utstyrt felleskjøkken i tillegg til romslige familie dusjer og toaletter.

Anbefaler Stranda Feriesenter også for lengre opphold, gjerne i hytte (bestill i god tid)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IngarBrenna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Bildene på nettet virket lovende, men førsteinntrykket var ikke bra. Dette forbedret seg imidlertid heller ikke under oppholdet. Hytten var litt skitten, og hadde en rar lukt. Det var oppgitt at det var plass til 5 folk, men det var kun 3 senger og 4 stoler. Kjøkkenet var ubrukelig til matlaging, og manglet f.eks. Stekeovn og ordentlig utstyr. TV’en var også i ustand, og baderommet hadde hår og annet skitt på seg.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, eiriklienordbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

TV funker ikke, det er ikke ovn, rommene er generelt skittent, spindelvev, står at det er 5 soveplasser når det er en køyeseng og en sofa, bare 4 trestoler, veldig trang plass. Dårlig informasjon og dårlig service

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Mathias H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2018

Flotte hytter og et vakkert område. Her er det masse aktiviteter i nydelige omgivelser. . Ligger fint til ved vei uten at det er mye støy. Hyggelig stab. Servicehus er av meget høy standard. Campingen har oppgradert betydelig dette året og fremstår som en meget moderne camping.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Eilert R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helge I, General Manager på Stranda Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding Eilert, vi håper og se dere her igjen snart :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Ikke bo her hvis du ikke må. Enkel standard. Dårlig service. Måtte be om bekreftelse for booking og måtte spørre flere ganger for å få vite hva slags fasiliteter det var der og hvor jeg skulle bo. Fikk kart over fjellhyttene og dro opp der i god tro på at det var dit jeg skulle. Men etter å ha vært i kontakt med dem igjen, viste det seg at det var nede i sentrum ved campinghyttene vi egentlig skulle bo. Da jeg tok opp dette med dem, var svaret at de hadde så mange hytter at de ikke hadde helt oversikt! Har forholdt meg til en kontaktperson, som virker være ansvarlig for hele stedet. Han virker ganske håpløs.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Elisabeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helge I, General Manager på Stranda Feriesenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018

Hei Elisabeth S

Vi beklager at du hadde en dårlig opplevelse av oss.

Når du gjør en reservasjon hos oss må du velge en enhet som har en bestemt lokasjon.

Om du ringer oss og sier hva du har booket vet vi det uten å sjekke ankomstlisten.

Vi har nå byttet ut alle de små hyttene på PlusCamp Stranda til nye frittstående hotelrom, kontakt oss og referer til denne tilbakemeldingen så skal du få en gratis overnatting av oss :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser