Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
Turer fra Uteguiden pleier å bli utsolgt – reisende anbefaler å bestille på forhånd!
  
Google
Ulike måter å oppleve Uteguiden på
fra USD 71,65
Mer informasjon
fra USD 142,34
Mer informasjon
fra USD 131,45
Mer informasjon
fra USD 101,67
Mer informasjon
Anmeldelser (88)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
64
9
0
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
64
9
0
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 77 anmeldelser
Anmeldt 27. februar 2019 via mobile enheter

Særdeles nyttig og lærerikt, både med teori og deling av erfaringer. Kunnskap alle skiglade som ferdes i fjellet bør få med seg. Fint med mulighet for påfølgende kurs, med praktisk øving av utstyr.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, Pål M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Uteguiden, Chef på Uteguiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019

Hei Pål,

Godt å høre at du likte kurset med oss her på Stranda. Det skal vi ta videre til guidene våre.

Velkommen tilbake på et lengre kurs fremover.

Hilsen, Oscar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2019 via mobile enheter

Helt topp guider. Fantastisk fleksibilitet for å tilpasse seg våre ønsker. Høy kompetanse og de gav oss mye læring. Vi kommer tilbake!!:)

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, kayb810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Uteguiden, Ägare på Uteguiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019

Hei Kay,

Stort takk for dei fine orden. Det setter vi veldig stor pris på!

Ha en fin vinter videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2019 via mobile enheter

Jeg var på toppturkurs med min medstudent i 2,5 dager. Guiden var utrolig flink, og i tillegg en artig kar! Anbefales :)

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, sofiet1112
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Uteguiden, Ägare på Uteguiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019

Takk for det Sofie! Veldig hyggelig å høre at du likte opplegget med oss.

Vi skal ta dette videre til Gordie :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2019

Vi hadde en flott topptur til Gullkoppen, Hornindal med både guide og "trainee"-guide. Vår svenske hovedguide Gustaf var både hyggelig, lokalkjent og kunnskapsrik. Vi fikk gode tips om snø og skred og han pekte ut topper og andre nedfarter for eventuelle nye turer. Trainee-guiden Camille var også veldig hyggelig.

Turen satte sikkerhet i fokus, men vi fikk flotte nedfarter i uberørt snø. Alt i alt en veldig fin tur i flott vær, med både fin tur opp og ned.

Både min sønn på 17 og jeg vil anbefale Uteguiden på det varmeste!

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, City-Joern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Uteguiden, Ägare på Uteguiden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019

Hei Jørn,

Stort takk for dei hyggelige ordene - dette setter vi stor pris på!

Hilsen, Oscar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2018

Jeg hadde ett 2,5 dagers skredkurs, veldig lærerik opplevelse som anbefales til absolutt alle som ferdes i fjellet. Vi hadde første kvelden litt teori, mens vi tilbrakte hele den andre dagen i skisenteret på Strandafjellet. Der testet vi ut hvordan man skal søke og grave, og så på forskjellige typer terreng og snø som er trygg/utrygg. Dagen etterpå var vi på tur hvor vi fikk teste oss selv i å ta veivalg og planlegge turen. Guiden begrunnet om valgene våre var gode eller ikke, men blandet seg lite i selve diskusjonsprossessen, noe som var bra. Alt i alt veldig lærerikt og fin opplevelse.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Børge E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser