Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sunndal
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
26
1
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
1
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 29 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Maten var helt nydelig. Jeg spiste torsken og det var en av de beste fiskemåltidene jeg har spist. Vertene var svært behjelpelig og tok også godt vare på de firbente som var med Kommer garantert tilbake ganske snart

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Randinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2018 via mobile enheter

Her er det bare å trekke inn ærverdig gammel turistatmosfære og føle seg som britisk overklasse fra 1900-tallet. Det er sjarm i hvert knirk i trappen og behagelige rom. Du deler bad, men de er fint og moderne oppusset.
Maten er solid, god og mettende. Det man trenger etter en lang dag i fjellet. Perfekt utgangspunkt for toppturer på ski eller på beina.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 910gunnarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016

Kjempe flott sted, stille og fredelig med en fantastisk utsikt. Utrolig hyggelig personale med god service, god mat og kake. Imponert over det meget gode renholdet ved dette stedet. Anbefales på det varmeste. Kommer garantert tilbake hit.

Romtips: Anbefaler overnatting i hovedhuset. Fantastisk gammelt tømmerhus med sjel.
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ancamandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

For en perle av en plass. Flott beliggenhet, kjempe trivelig vertskap, topp servering. God hjemmelagd mat. Gode tur muligheter i området hele året. Flott fjellandskap. Fine muligheter for å ha med seg hund. Hit frister det å komme tilbake

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lars J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2016 via mobile enheter

Vi ankom Torsdag kveld i solskinn og nydelig vær. Møtt av vertskapet, et ungt par med lidenskap for det de holder på med. Særdeles gode kunnskaper om muligheter som finns i området.
Vi deltok i en begravelse hvor en benyttet den store spisesalen, med plass til enkelt 60 mann.
God mat og god service.
En blir helt bergtatt av plassen, hvor det err irrgrønt med snø på toppene, samt det historiske perspektiv på britiske lakse baroner/lorder
Vi kommer igjen

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SveinHelgeT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ragni O, Daglig leder på Phillipshaugen Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2016

Tusen takk for hyggelig omtale fra deres opphold! Velkommen tilbake til Phillipshaugen neste gang dere er i Øksendal.


Ragni & Asgeir

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser