Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Preikestolen på
fra USD 122,12
Mer informasjon
fra USD 186,78
Mer informasjon
fra USD 117,88
Mer informasjon
Anmeldelser (3 018)
Filtrer anmeldelser
3 018 resultater
Vurdering fra reisende
2 464
429
88
17
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 464
429
88
17
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 018 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Gikk turen 27. juli Litt overskyet men lite regn Absolutt ok for bergensere Veldig kjekk tur med oppstigning litt mer enn Stoltzekleien i Bergen Storslått utsikt

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Turen er ca på 1,5time med ok form (inkl. små pauser)
Det er en tur som går på stein så og si hele veien. Mange trappetrinn.
Vil si at det er lurt å være i litt form, og ha med mykje drikke og mat på turen, samt gode klær.
God tur :)

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Expedition817363
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Godt merket sti og tilrettelagt/vedlikeholdt vei. Noe bratt i begynnelsen. Unngå å gå midt på dagen da det er da de fleste velger å gå. Gode fasiliteter/servicetjenester og parkering, veldig velorganisert. Godt fottøy og vindjakke er å anbefale. Vi brukte 1 time opp til platået. En spektakulær utsikt, vær forsiktig da det ikke er noen form for sikring. Det tok oss 45 min å gå ned igjen. En tur for de fleste om man tar seg tid og tar pauser innimellom. Men en bør være i noe god form for å ta denne turen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Opplegget rundt turen er velorganisert. Det var greit å parkere da vi var der men lurt å være tidlig ute da det kan bli fullt på gode dager.

Stien/veien innover er veldig tilrettelagt og det er stort sett alltid mulig å gå tørrskodd hele turen. Utsikten er fantastisk når været er bra.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ogbOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt og en veldig fin tur.. og ja dette er en TUR i norsk standard og ikke en liten bakketopp! Bra merket og bra sti. Stigning så å si hele veien! Men jeg blir overrasket over hvor dårlig skodd og kled folk er. Folk går uten vann og drikk. Og møtte folk i converse og crocs.. hallooooikke rart folk går på en smell

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser