Preikestolen er en fin tur som passer alle.
Anbefaler å ta turen på høsten da det er færre på tur samtidig.
Flott landskap på vei opp, og en fantastisk utsikt når man når mål.
Preikestolen er en fin tur som passer alle.
Anbefaler å ta turen på høsten da det er færre på tur samtidig.
Flott landskap på vei opp, og en fantastisk utsikt når man når mål.
Fin tur som er verdt å få med seg. Turen tar ca 1,5 t -2 t avhengig av form og pauser. Turen er flott og går på flotte trapper som er laget av shepere. Første halvdel er nok den tyngste med mest trapper. Anbefaler godt fottøy /tursko /fjellsko.
Fantastisk flott utsikt fra Preikestolen! Startet kl 18 og da var det lite folk. Stille og rolig så en kunne nyte naturen
Gikk turen 27. juli Litt overskyet men lite regn Absolutt ok for bergensere Veldig kjekk tur med oppstigning litt mer enn Stoltzekleien i Bergen Storslått utsikt
Turen er ca på 1,5time med ok form (inkl. små pauser)
Det er en tur som går på stein så og si hele veien. Mange trappetrinn.
Vil si at det er lurt å være i litt form, og ha med mykje drikke og mat på turen, samt gode klær.
God tur :)
Godt merket sti og tilrettelagt/vedlikeholdt vei. Noe bratt i begynnelsen. Unngå å gå midt på dagen da det er da de fleste velger å gå. Gode fasiliteter/servicetjenester og parkering, veldig velorganisert. Godt fottøy og vindjakke er å anbefale. Vi brukte 1 time opp til platået. En spektakulær utsikt, vær forsiktig da det ikke er noen form for sikring. Det tok oss 45 min å gå ned igjen. En tur for de fleste om man tar seg tid og tar pauser innimellom. Men en bør være i noe god form for å ta denne turen.