Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra plass.

Vi var tre generasjoner samlet og hadde det veldig gøy. Rent og pent, kjekke baner og omgivelser... les mer

Anmeldt 22. juli 2021
annehS4664MD
,
Sola, Norge
via mobile enheter
Fantastisk flott anlegg.

Fantastisk flott anlegg. 3 ulike baner. Rent og pent og grei pris. Anbefaler dagspass, da kan man... les mer

Anmeldt 17. juli 2021
familietur2015
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 14 anmeldelsene
  
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
14
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
14
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 14 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Passer perfekt både for familier med små barn eller vennegjenger som vil gjøre noe gøy i lag. Anlegget er stort med veldig mange baner av forskjellig vanskelighetsgrad. Kan definitivt anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Larsvikse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Denne minigolfparken var både ryddig, vakkert utført og har ett utrolig bra utført tema gjennom hele parken! Vi var ulike generasjoner som deltok på minigolfen og alle hadde like stor glede av aktiviteten. Prisene er gode og en har egentlig ingenting å klage over. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, keilaknig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018

Var her sammen med min datter på 13 år, og vi storkoste oss i tre timer:) Banene var fine og gøye, akkurat vanskelige nok og stor variasjon. Man kunne også bruke kortere tid om man ville, men absolutt verdt å bruke tiden på:)

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Daniel d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018

11-åringen feiret barnebursdag her i dag, der vi leide en av de flotte grillhyttene. Ungene storkoste seg både med golf og på de forskjellige lekeplassene. Grillhytta hadde en stor bålpanne som var ideell for grilling, der vi tok med kull selv, og kunne servere nygrillede pølser. Koselig hytte som samlet barna i en uformell setting. Rent og fint, og alt lagt til rette som gjorde det enkelt å arrangere bursdag. Flott, nytt anlegg!!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Viktor S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

For et flott anlegg. Vi var her for første gang i dag, og garantert ikke den siste. Hyggelig og behjelpelig ansatt fikk oss i gang og kom med anbefalinger ifht hvilken runde vi skulle ta. Pga flott vær ble det 18 hull ute- veldig fornøyd med det.
Vi unngikk kø og tok oss tid til en god matpause midt i spillet. Veldig fint, rent og velholdt. Kjekt at det også finnes kafé på stedet.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser