“Beste indiske restauranten i Trondheim”

Indian Curry og Nepali Restaurant
Vurdert som nr. 107 av 425 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Namaste! Velkommen til Indian Curry & Nepali Restaurant. Ring oss for takeaway bestilling eller booke et uforstyrret privatrom (OBS: Min.6 pers, Max.14 pers). Maten vi tilbereder her reflekter tradisjonell smak av både indisk og nepalsk mat og er laget etter preferansen.
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Maten som vi ble anbefalt av kelneren var bare helt nydelig. Akkurat passe sterk - kjente det litt på tungen, men det var det.
Vi hadde gledd oss til en øl eller vin til maten, men de serverte ikke alkohol.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Sissel M

Anmeldt 1. april 2022 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 11 personer i alle aldre som dro hit for å spise. Vi er alle glade i indisk mat, er åpen for alt, og spiser mye ute. Alt som kan gå galt, gikk galt. Avslutt alt vi bestilte ble feil og kun halvparten fikk (feil)mat og måtte vente en evighet på resten. Vi bestilte litt forskjellig. Ikke vil jeg vite hva som var oppe i lammegryta, men d var dårlig kjøtt, bare slintrer og bein. INGENTING var godt. Og servicen var elendig. Stakkaren som tok bestillingen var blid men han hadde nok dessverre ikke noe i restaurantbransjen å gjøre. Synd, for vi hadde trua på dette. Når jeg ser at dette stedet har fått gode anmeldelser, mistenker jeg eiere, familie og venner å stå bak.

Dato for besøk: oktober 2021
2  Takk, Trude R
Anmeldt 23. februar 2022

Ikke la deg lure av det beskjedne lokalet!
Fantastisk god mat! Og så rimelig! Dersom du ønsker å forsøke tibetanske dumplings, mommo så be om å få de dampede og ikke stekte. De burde definitivt ha dampede på menyen også! Vi fikk tilbud om ha dampede og de var veldig mye bedre selv om de stekte også var veldig gode. Nydelig dahl. Sitat fra minstemann etter å ha spist her: etter å ha smakt dette fikk jeg lyst til å reise til Nepal!

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Jallagjengen
Anmeldt 31. oktober 2021 via mobile enheter

Vi brukte tripadvisor og fant denne indiske restauranten med helt fantastisk indisk mat. Nydelig nan-brød og vi smakte både lam og kylling. Veldig hyggelig service, gode priser og kan absolutt anbefales👍😊

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Mariann F
Anmeldt 14. september 2021

Jeg er halvt indisk og dro med min helt indiske venninne hit. Dette er den ENESTE plassen i hele Norge hvor jeg har smakt indisk mat på restaurant, som faktisk smaker ekte indisk mat som man får i India. Anbefaler på det sterkeste for en ekte kulturopplevelse. I tillegg til flotte priser. Butter chicken har jeg lengtet etter lenge, og bestilte nylig herifra med kjæresten for å få han til å smake smake ekte - god butterchicken og nyyyydelig garlic naan. I tillegg til god mat var eierne ekstremt hyggelige. Dette gjorde hele opplevelsen magnifique. Kunne virkelig ikke få sagt nok hvor forelsket jeg ble i denne plassen. Anbefales til alle i Trondheim å prøve for en magisk smaksopplevelse!

Dato for besøk: august 2021
Takk, RinaGarcha

Reisende som så på Indian Curry og Nepali Restaurant, så også på

Har du vært i Indian Curry og Nepali Restaurant? Del dine erfaringer!