Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Ro og fred

Et flott besøk. Et sted hvor roen hersket i fantastiske omgivelser. Anbefaler et besøk i det lokale... les mer

Anmeldt 25. september 2021
HavardVuk
,
Trondheim, Norge
Norges flotteste "altertavle"

Kirken er åpen og er vel verdt et besøk. Et fantastisk bygg som rommer tro og tanke i tillegg til... les mer

Anmeldt 2. juni 2020
KetilHveding
,
Levanger, Norge
Les alle 14 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
6
7
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
7
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 14 anmeldelser
Anmeldt 2. juni 2020

Kirken er åpen og er vel verdt et besøk. Et fantastisk bygg som rommer tro og tanke i tillegg til estetiske opplevelser.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Kort stopp ved klosteret. Inne i kapellet. Meget stille sted. Liten besøkskiosk med produkter fra klosteret. Ikke mat eller kaffe. Begrenset område åpent for publikum. Blir liksom mer et sted for pilegrimer

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Mariaklosteret imponerte med sin flotte beliggenhet og flotte arkitektur. Et bygg som løfter seg! Rolig og god atmosfære og stor åpenhet møter oss. Kontrast til gamle Tautra klosterruin i form og tid. Informativt infosenter i tilknytning til selve klosteret. Et besøk anbefales!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2018

I forbindelse med et opphold på Klostergården på Tautra tok vi også turen til Tautra Mariakloster. Kirkerommet er særpreget med sin spesielle takkonstruksjon og sin enkelhet. "Altertavlen" gir utsikt over Trondheimsfjorden til Leksvik.
Stilheten og roen i kirkerommet er vidunderlig. Et sted for ro og refleksjon.
Like ved ligger et besøkssenter, hvor man lese seg opp på klosterets bakgrunn og historie, og nonnene her tilhører cistercienserordenen, Her produsererer nydelige såper og kremer for å finansiere klosterets drift.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, M780
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Ikke til fiskesjær, selv om Tautra og Mariaklosteret ligger godt plantet ut i Trondheimsfjorden. Men Ro i sjelen. Ro i stemningen. Ro i følelsene. Det er nemlig ro som henger igjen i meg etter et besøk hos nonnene på Mariaklosteret på Frosta.
For oss med hjul under rumpa så funker stedet ypperlig.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 210stigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser