Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Norges flotteste "altertavle"

Kirken er åpen og er vel verdt et besøk. Et fantastisk bygg som rommer tro og tanke i tillegg til... les mer

Anmeldt 2. juni 2020
KetilHveding
,
Levanger, Norge
Imponerende bygg!

Mariaklosteret imponerte med sin flotte beliggenhet og flotte arkitektur. Et bygg som løfter seg... les mer

Anmeldt 3. juni 2018
travelmann3
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 13 anmeldelsene
  
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
6
6
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
6
6
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 13 anmeldelser
Anmeldt 2. juni 2020

Kirken er åpen og er vel verdt et besøk. Et fantastisk bygg som rommer tro og tanke i tillegg til estetiske opplevelser.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Kort stopp ved klosteret. Inne i kapellet. Meget stille sted. Liten besøkskiosk med produkter fra klosteret. Ikke mat eller kaffe. Begrenset område åpent for publikum. Blir liksom mer et sted for pilegrimer

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Mariaklosteret imponerte med sin flotte beliggenhet og flotte arkitektur. Et bygg som løfter seg! Rolig og god atmosfære og stor åpenhet møter oss. Kontrast til gamle Tautra klosterruin i form og tid. Informativt infosenter i tilknytning til selve klosteret. Et besøk anbefales!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2018

I forbindelse med et opphold på Klostergården på Tautra tok vi også turen til Tautra Mariakloster. Kirkerommet er særpreget med sin spesielle takkonstruksjon og sin enkelhet. "Altertavlen" gir utsikt over Trondheimsfjorden til Leksvik.
Stilheten og roen i kirkerommet er vidunderlig. Et sted for ro og refleksjon.
Like ved ligger et besøkssenter, hvor man lese seg opp på klosterets bakgrunn og historie, og nonnene her tilhører cistercienserordenen, Her produsererer nydelige såper og kremer for å finansiere klosterets drift.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, M780
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Ikke til fiskesjær, selv om Tautra og Mariaklosteret ligger godt plantet ut i Trondheimsfjorden. Men Ro i sjelen. Ro i stemningen. Ro i følelsene. Det er nemlig ro som henger igjen i meg etter et besøk hos nonnene på Mariaklosteret på Frosta.
For oss med hjul under rumpa så funker stedet ypperlig.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 210stigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser