Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 108
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 108
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.08.21
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
25
14
1
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
14
1
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 42 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Utrolig koselig og sjarmerende plass, god mat og ekstremt vennlig og hyggelig personale. Fantastisk god utsikt og natur, sjarmerende og hyggelige spiseplasser. Ett godt kulturminne å få med seg. Service får 12 poeng av 10

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 657remiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020

Gale Mathias, eller Mathias Henrikssøn som han heretter blir kalt, ble født i Danmark.

Han var viet som prest og var munk på klosteret i Sørø inntil han ble utnevnt til abbed på cistercienserklosteret på Tautra i 1510. Et kloster på øya Tautra i Trondheimsfjorden.
Dessverre visste ikke klosteret hva de fikk da de ansatte Mathias. Han misbrukte nemlig sin stilling til å selge unna klosterets eiendommer og løsøre. Sølvsaker og andre gjenstander som tilhørte klosteret tok han med seg og oppbevarte andre steder.

Mathias var i flere kloster, men ble stadig avsatt. Han prøver så å få innpass på Lyse kloster ved Bergen. Det mislykkes, men til tross for hans forhistorie vil klosteret i Tautra ha ham tilbake.

Historien sier at erkebiskop Olav Engelbrektsson raskt ble kjent med rullebladet til Mathias. Og det gikk ikke lang tid før erkebiskopen fikk Mathias arrestert i 1530. Sju bønder fra Frosta som utførte arrestasjonen og Mathias ble stilt for en geistlig domstol og anklaget for en rekke forhold. Gale Mathias var opptatt av anerkjennelse og rikdom. Han fikk i alle fall sitt ettermæle gjennom at vi bruker hans oppnavn.

Hans sans for det ekstraordinære og det utsøkte ville fått sin fulle tilfredsstillelse her. Vi har kjempefornøyd.

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2020 via mobile enheter

Utrolig flott sted i naturskjønne omgivelser. Imøtekommende og trivelige personale. Smakte på deres lokale øl, veldig god! Nydelig, enkel frokost, spesielt kjeksen! De åpnet til og med opp gårdsbutikken/galleriet for oss utenom åpningstider så vi fikk handlet med oss litt av det lokallagde, masse fint!

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, mayhildet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Koselig sted. Gårdsbutikk med lokalproduserte produkter. Galleri. Koselig kafé med ute og inneservering. Kaker og varme retter. Verdt å kikke på ruinene av et kloster på baksiden av gården. En rolig god atmosfære på stedet

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

I nydelige omgivelser. Svært imøtekommende og ivaretagende vertskap, med spennende fortellinger på lur. Serveringen var prima. Gode, lokale råvarer og svære porsjoner. Bra renhold, godt og varmt i lune lokaler.

Ønsker å ta med meg familie og venner tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Christine Marie T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser