Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Øyvind
Stjørdal, Norge
Anmeldelse av Klostergården Tautra
5,0 av 5 boblerAnmeldt 31. aug. 2021via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2021
Romtips: Unngå helgedager i ferietid med godt vær. Mye folk.
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Intime dobbeltrom på Gårdshotellet
    4.1 km fra Klostergården Tautra
    Gratis parkering
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 118
    • Hotels.com
    19.5 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 352
    • Hotels.com
    20.8 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 778
    • Hotels.com
    18.5 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 070
    • Booking.com
    18.7 km fra Klostergården Tautra
    Trondheim-Leilighetshotell_By-CherryMnitan
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 531
    • Hotels.com
    18.5 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Exterior
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 201
    • Priceline
    19.4 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    kr 1 576
    kr 1 493
    • Booking.com
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    19.5 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 539
    • Hotels.com
    19.4 km fra Klostergården Tautra
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Se flere hoteller i Frosta
    Anmeldelser (49)
    Filtrer anmeldelser
    49 resultater
    Vurdering fra reisende
    28
    16
    2
    3
    0
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    28
    16
    2
    3
    0
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    611 av 49 anmeldelser
    Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

    I forbindelse med Jonas bursdag var vi der med en gruppe på 15 pers. Det startet litt uheldig da bordet ikke var klar til avtalt. Etter vi kom oss til bord bled det mye bedre. Drikke kom presist og godt. Maten var utmerket kvalitet. I alt hadde vi et ypperlig måltid.

    Dato for oppholdet: august 2021
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, hohygen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. mai 2021 via mobile enheter

    Vi var to familier som bestilte mat her. Etter en time hadde halvparten av rettene kommet, og ikke engang fabrikkpannekaker til barna var levert (de var også uten bacon som stod på menyen). Det endte opp med at vi etter 1t20min avbestilte siste rett som ikke var levert.

    Det er lov at ting ikke alltid går slik man forventer. Kanskje var det uforutsette hendelser som gjorde st det ble slik denne gangen men betjeningen håndterte også situasjonen veldig dårlig. Lite forståelse for situasjonen de skapte for oss. Ingen unnskyldninger.

    Dato for oppholdet: april 2021
    Reisetype: Reiste med familie
    3  Takk, Oyvind_MS
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Camilla Syrstad Forfang, Gjestetjenester/resepsjon på Klostergården Tautra, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mai 2021

    Hei, Øyvind !
    Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, vi setter pris på det. Vi beklager på det sterkeste at dere fikk en dårlig opplevelse hos oss. Ja, det kan være en god del ventetid av og til når det er mange spisende gjester, men dette var for lenge og det at dere ikke fikk noen beklagelse er heller ikke slik det skal være. Vi skal ta tak i dette og håper dere kommer tilbake ved en annen anledning - henvend dere da i kafeen, så finner vi ut av noe som en kompensasjon for deres besøk. Ønsker dere alle en fin vår og håper dere gir oss en ny sjanse i fremtiden.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 24. juli 2020

    En trivelig og koselig plass med sjel. God mat og godt øl. Fantastiske omgivelser. Hyggelig personale som ønsker det beste for sine gjester. Anbefaler gjerne å ta turen hit. Kommer gjerne tilbake igjen.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    1  Takk, 22st_lea
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 18. juli 2020

    Utrolig koselig og sjarmerende plass, god mat og ekstremt vennlig og hyggelig personale. Fantastisk god utsikt og natur, sjarmerende og hyggelige spiseplasser. Ett godt kulturminne å få med seg. Service får 12 poeng av 10

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, 657remiv
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. juni 2020

    Gale Mathias, eller Mathias Henrikssøn som han heretter blir kalt, ble født i Danmark.

    Han var viet som prest og var munk på klosteret i Sørø inntil han ble utnevnt til abbed på cistercienserklosteret på Tautra i 1510. Et kloster på øya Tautra i Trondheimsfjorden.
    Dessverre visste ikke klosteret hva de fikk da de ansatte Mathias. Han misbrukte nemlig sin stilling til å selge unna klosterets eiendommer og løsøre. Sølvsaker og andre gjenstander som tilhørte klosteret tok han med seg og oppbevarte andre steder.

    Mathias var i flere kloster, men ble stadig avsatt. Han prøver så å få innpass på Lyse kloster ved Bergen. Det mislykkes, men til tross for hans forhistorie vil klosteret i Tautra ha ham tilbake.

    Historien sier at erkebiskop Olav Engelbrektsson raskt ble kjent med rullebladet til Mathias. Og det gikk ikke lang tid før erkebiskopen fikk Mathias arrestert i 1530. Sju bønder fra Frosta som utførte arrestasjonen og Mathias ble stilt for en geistlig domstol og anklaget for en rekke forhold. Gale Mathias var opptatt av anerkjennelse og rikdom. Han fikk i alle fall sitt ettermæle gjennom at vi bruker hans oppnavn.

    Hans sans for det ekstraordinære og det utsøkte ville fått sin fulle tilfredsstillelse her. Vi har kjempefornøyd.

    Dato for oppholdet: mai 2020
    1  Takk, Ketil H
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser