Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Et naturlig stopp på veien

Et historisk tingsted fra middelalderen som bør besøkes. Stedet er markert med en sirkel av... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
Ole Jørgen S
,
Mo i Rana, Norge
Tinghaugen senter for Frostatinget, norrønt:Frostuþing

Ingen vet sikkert når Frostatinget ble opprettet. Antagelig fra 400 tallet. Frostatingseglet ble... les mer

Anmeldt 18. september 2016
Bjørn Henry M
,
Trondheim, Norge
Les alle 12 anmeldelsene
  
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
2
7
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
2
7
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Et historisk tingsted fra middelalderen som bør besøkes. Stedet er markert med en sirkel av bautasteiner. Vi var på vei til Tautra, og med parkering like ved er det enkelt å ta et stopp her.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Ole Jørgen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Det er en viktig del av norsk viking-historie siden det var her man møttes som et "storting" for Trøndelag fra og med 600 etter Kr. Informasjon om Frostating foreligger både på engelsk og tysk i tillegg til norsk. Den store ulempen er at det er langt å kjøre fra E6, og man må kjøre samme vei både til og fra hovedveien. Så for oss så tok turen t/r fra E6 inkludert besøket på Frostating en drøy time, og jeg er litt usikker om jeg syntes turen var verdt det.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020

Et sentralt sted i Norgeshistorien. For Trøndere bør det være et obligatorisk sted å sette sine ben.

Lag = Lov. Trønderlag = Trøndernes Lov. Her er stedet... Trenger en å si mer.

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017

Bautaen med fylkessteiner er plassert der i nyere tid. men informasjonen om hvordan tinget hadde fungert var bra. Lokalmuse under oppbygging i nørheten

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Thore Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2016

Ingen vet sikkert når Frostatinget ble opprettet. Antagelig fra 400 tallet. Frostatingseglet ble etablert av kong Magnus Lagabøte St.Hans dagen 1274. Originalen finnes i Diplomatarium Norvegicum. Dagens Frostating, Frostating lagmannsrett omfatter fylkene: Nord-Trøndelag, Sør-Trondelag og Møre og Romsdal. Administreres fra Trondheim.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Bjørn Henry M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser