Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    47.6 km fra Grong Hotell
    Se flere hoteller i Medja
    Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Wooow

Jeg valgte å kaste meg ut i å prøve noe nytt, og jeg er kresen.
    Kyllingkebab med pomfri og salat.
    Sønnen hadde barnemeny med hamburger og pomfri.
    Mannen hadde hamburger, bøkerøkt.
    Man kan si det så enkelt at alle gikk derfra stappa mett og fornøyd. For en service og for en fantastisk god mat.
    Vi hadde alle tom tallerken..
    Og på vår tur fra Rogaland til Nord-Norge, så har vi vært innom noen spisesteder etterhvert bare denne gang. Så noen tallerkener har det hendt at vi har gått i fra halv fulle og vel så det!

Anbefales sterkt

Dato for oppholdet: juli 2019
    1  Takk, lindaf21
    Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde et opphold på to dager på Grong hotell. Vi fikk et utrivelig og slitent dobbeltrom med 80-tallsinnredning og heldekkende teppe. Bortsett fra teppet, som hadde brennmerker og mye flekker, virket rommet rent.
    Ved frokost første dag var det tomt for mye og det ble ikke fylt på. Det var tomt for oppskårede grønnsaker, bacon, kokte egg og det lå en enslig skinkeskive på et fat. Dag to ble det fyllt på underveis, så vi fikk et bedre inntrykk. Vi spiste middag på hotellet og den var god.
    Resepsjonen er betjent frem til kl 23. De ansatte svarer på spørsmål og bestiller taxi hvis du spør, men generelt tenker jeg at litt mer vennlighet og smil hadde gjort at vi hadde følt oss mer velkommen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    2  Takk, turidv2016
    Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Hei på dere.
    Vi skulle besøke barnebarn som går på skole i Grong. Vi hadde ikke bestilt rom på forhånd, men fikk tilbud om det siste rommet som de kalte kriserom, uten vann og wc. Ok, kan vi se på det først? Ja, så absolutt. Rommet var digert, oppredd med dobbeltseng. Bord og 2 stoler. Wc rett ut på gangen så vi tok det. Bedre seng og dyne et det lenge siden jeg har fått på noe hotell.
    Biffsnadder til middagen var aldeles nydelig.
    Takk for oss.

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, grob133
    Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Jeg og min far datt innom dette hotellet 23:30 og fikk god service og er rom. Rommet var kjempe greit og fint bad. Litt varmt selv om vinduene hadde stått oppe og var oppe. Riktig nok veldig varmt ute også. Vi rakk ikke frokost, da vi reiste igjen 06:00.

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, HeiStra91
    Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

En stopp for å få litt nattesøvn. Ankomst nærmere 01:00 om natta ringte jeg den hvilende nattevakta. Fint med mulighet for å få rom «etter stengetid». Noe gretten var vedkommende som låste opp døra, jaja tenkte jeg, fikk da nøkkelen! Innsjekken gikk fort, rommet var noe mørkt (få lys), men senga var tipp topp. Sov som en stein. Frokosten var god, ferskt brød, egg og bacon i flere varianter og røkt ørret. Ble sjekket ut av en hyggelig betjening. Tar gjerne turen hit igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste alene