hellepelle9
1,0 av 5 boblerAnmeldt 8. aug. 2021
2.9 km fra Grong Hotell
39.6 km fra Grong Hotell
63.2 km fra Grong Hotell
grong gard guest house lovely
1.1 km fra Grong Hotell
Abelvær Gård - fra nord
61.6 km fra Grong Hotell
75.5 km fra Grong Hotell
Hovedsoverommet har panoramautsikt over Borgenfjorden og Inderøy. Med en seng som er 210x200 kan du selv velge hvilken vei du ønsker å sove.
78.4 km fra Grong Hotell
Øysterelva vor Holmset Camping
56.8 km fra Grong Hotell
0.6 km fra Grong Hotell
22.6 km fra Grong Hotell
Se flere hoteller i Medja
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Har bodd her flere ganger, ble denne gangen mer skuffet enn tidligere. Rommet var dårlig rengjort, det lå hår i sluket på dusjen, det var tydelige fingermerker og flekker på dørene. Tv'en mistet tv signalene hele tiden, og når det skjedde tok det flere minutter før signalene kom tilbake. Når vi klagde på det fikk vi beskjed om slik hadde det vært en stund, og de fikk ikke til å gjøre noe med det.

Dette er ikke verdt den dyre prisen!

Vi spiste frokost en time etter at frokosten startet, men likevel var det tomt for flere påleggstyper og lite brød igjen. Rommene er slitte, og ikke spesielt hyggelige. Men de har god størrelse på rommene, og det var god plass til vårt store hundebur. Betjeningen hadde god rengjøring på bordene under frokosten.

Romtips: God parkering, godt egnet for hund. Dårlige tv-signaler på rommene.
1  Takk, sivk2018
Anmeldt 1. august 2021

Rommet er i 80 talls stil, uten noen form for fornying av farger eller gardiner. Lytt, mellom etasjene og lytt ut til gangen. Fikk det siste rommet, stort, men ugrei utnyttelse av romstørrelser, kan være greit å velge dette rommet for barnefamilie som kan utnytte dobbeltseng og en sen på 120 hvor to små kan ligge sammen. Usjarmerende og upersonlig hotell. Frokosten var sparsommelig og lite utvalg.
Finn noe annet om mulig.

Takk, Kirsten H
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk rom i den gamle fløyen , slitt og ukoselig , men greit renhold .
Vi spiste i restauranten , spareribs og grillet ørret .
Veldig godt tillaget av den unge kokken som vi fikk en hyggelig prat med etterpå .
Alminnelig god frokost .
Skal vi stoppe her flere ganger vil vi be om ett bedre rom .
Hyggelig personale .

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Irene J
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Gammelt og slitt Hotel. Rommet var stort men utrivelig og ikke godt rengjort. Tv på rommet slo seg på og av som det passet seg selv, umulig å se på. Ingen matservering da vi kom kl 21 på kvelden, ble anbefalt å handle på bensinstasjon i samme bygg

Romtips: Kjør heller til Steinkjer og Best Western Hotel . Helt annen kvalitet for samme pris. De har også kveldsbuffe i prisen.
Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Mobile43733009696
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Ligger i Grong sentrum med bank, pol , apotek og butikker. Bensinstasjon med lade-muligheter.

Rommene er store, de fleste med balkong.
Standarden er grei. Ikke aircondition eller andre fasiliteter utenom vannkoker og TV.
Gode senger.

Hyggelig betjening.
Det er bar og restaurant. Frokosten er enkel, men ok.

Rent og greit hotell på veg nordover eller sydover.

Dato for oppholdet: mai 2021
3  Takk, 903svene