Marlene
50.8 km fra Husfrua Gårdshotell
65.8 km fra Husfrua Gårdshotell
Se flere hoteller i Straumen
Anmeldt 25. oktober 2019 via mobile enheter

For alle som ikke har besøkt Inderøy, er dette stedet bare å anbefale!! Vi kom utenom sesong, så huseier var veldig opptatt med husdyra. Men vi fikk uansett overnatte, og alt var godt oppvarmet, rent og pent. Vi har også besøkt Husfrua tidligere, og må bare berømme eierne for at de har klart å ordne slik en flott overnattingsmulighete langs Den gyldne omvei!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Trudeive
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

For et sted for et hus og for en fantastisk gjestfrihet! Her var det godt å være i fredfulle omgivelser med stilfullt interiør og sans for detaljer fra vertskapet. Utsikt fra en annen verden, stillhet og mulighet for å kjenne seg «hjemme». Frihet til å kose seg med litt medbrakte oster og pølser, samt at vin og øl kunne kjøpes. Frokost med lokale varer servert av hyggelige ansatte, historier om huset og familien fortalt med glede av verten så dette var en helt magisk opplevelse. Kommer helt sikkert tilbake❤️

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 256kristinh
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Overnattet her to netter i forbindelse med bryllup. Små koselige rom i en eldre bygning med patina fra en svunnen tid. Moderne og nyoppussede bad på gangam. Også mulig å overnatte enkeltstående moderne anneks ute på tunet. Vi ble tatt godt i mot av vertinnen fra ankomst til avreise. Deilig frokostbuffet med smakebiter av lokalmat fra nærområdet. Utsikten over kulturlandskapet og ut over fjorden er ubetalelig. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, trymh2013
Anmeldt 9. august 2018

Familien på 4 fikk oss en dag og natt på Husfrua. Sjarmerende på alle måter; beliggenhet, rommene, frokosten med kortreiste råvarer, vennlig vertskap og godt middagstilbud hos "naboen". Kan varmt anbefale Husfrua!

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, 862fredrikd
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi er kjempefornøyd med oppholdet. Veldig hyggelig vertskap, gode senger, ordentlig kokekaffe, hjemmelaget brød og perfekt kokte egg fra egne frittgående høner til frokost. Fantastisk utsikt og dessuten ingen ting å si på prisen. Verd hver en krone. Genuint, hjemmekoselig og ordentlig. Artig med nærhet til dyrene på gården. Flott gårdsbutikk. Så uendelig mye bedre enn å ligge på et ordinært hotell. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, gretebing
Info H, Eier på Husfrua Gårdshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😍 slike tilbakemeldinger gjør at det er helt ok å tilbringe hver sommer hjemme for å ta imot gjester på det lille gårdshotellet vårt