Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
6
5
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
5
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 13 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Nyheim Camping er perfekt for overnatting på veien. Hyggelig personale som legger til rette så langt det lar seg gjøre. Anbefaler hyttene mellom 5-8 for litt avstand til fellesanlegg. Hyttene som ligger mot elva er sv eldre karakter, men har stortsett alt som trengs for en fin overnatting. Ikke til klage på med tilknyttning til pris. Campingen tilbyr rengjøring etter utsjekk, til ett lite tillegg i prisen.
Bensinstasjon er ca en kilometer unna campingen.
I alt en fin opplevelse, vi stopper nok helt sikkert her igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 536christofferc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020 via mobile enheter

Ringte sent på dagen å kom ikke til å være fremme før sent på natten, hytten sto klar og ferdig oppreid. Så bare å legge seg til sove Så anbefales sterkt, det var rimelig, hyggelig betjening og en fin campingplass

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, kanontann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

En flott og koselig campingplass, med fin beliggenhet ved elva Namsen. Med fine fiskemuligheter. Fornuftige priser på overnatting. WiFi, dusj og fiske i elva er inkludert i prisen. Fine hytter og kort avstand til fellesbygg/resepsjon med toaletter, dusj, felleskjøkken og vaskerom. Noe støy fra E6 og jernbane, men ikke plagsomt. Kan trygt anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VIF1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

En rimelig plass: kun 200kr for bobilplass midt i fellesferien (uten strøm), inkludert gratis wifi og dusj.
Koselig område rett ved vannet hvor du kan fiske gratis og bade.
Trampoline som er en fin møteplass for barn hvor de lett kommer i snakk med andre barn for lek og moro.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Superkoselig liten campingplass ved vannet. Gratis dusj og små søte hytter som kan leies for en fin pris. Fiske og bademuligheter rett ved siden av hytta vi hadde. Litt gammelt og slitt, men det var litt av greia

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, TommyReiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser