Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et imponerende utvalg av øl”
Anmeldelse av Skjenkestova i Skorovas

Skjenkestova i Skorovas
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Namsskogan
Prisklasse: USD 15 - USD 34
Beskrivelse: Øldorado - 500 sortar øl frå heile verda. 160 sortar akevitt. Tradisjonell lokal mat, på førehandsbestilling. Ølsmaking, akevittsmaking, whiskysmaking, konjakksmaking. Meirsmak!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Øldorado - 500 sortar øl frå heile verda. 160 sortar akevitt. Tradisjonell lokal mat, på førehandsbestilling. Ølsmaking, akevittsmaking, whiskysmaking, konjakksmaking. Meirsmak!
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Et imponerende utvalg av øl fra forskjellige land. Inge har stor lidenskap for ølene og anbefalte forskjellige typer øl. Avsluttet med Rochefort Trappist fra Belgia. Fint lokale og atmosfære, kommer gjerne tilbake ved senere anledning.

Dato for besøk: august 2020
Takk, MauriceAG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Tusen takk for hyggelege ord! Velkomen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2019

Hadde en knallbra kveld på skjenkestova.
Ringte dagen før for å melde vår ankomst, og ble møtt med god mat, fantastisk drikke og service.
Stor kunnskap om stedet og om drikkevarene, samt stor gjestfrihet bidro til en unik opplevelse som vi kommer til å huske lenge - og som virkelig kan anbefales.
Tusen takk for oss!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Gunn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2019

Mange takk for fin omtale! Det var veldig triveleg å ha dykk på besøk også.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2019

Atmosfæren i Skjenkestova er varm, stedet Skorovatn unikt, Inge er fantastisk vertskap som byr på seg selv og maten er lokal. Virkelig en perle som burde besøkes når man er i Namdalen og i Namsskogan!

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, cathrinemy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2019

Takk for hyggeleg tilbakemelding! Velkomen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2019 via mobile enheter

Stor kunnskap og lidenskap for produktene. Veldig folkelig! En smak for alle ganer. Selv jeg som ikke liker øl, ble geleidet til et øl jeg faktisk likte!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Kamillaep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2019

Takk for fine ord og hyggeleg melding. Velkomen tilbake - vi skal nok finna fleire gode smakar!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

For en herlig plass God mat, masse deilig drikke og veldig trivelig vert Det var valgets kval når vi skulle velge mellom 500 ølsorter og 199 akevittsorter. Vi valgte forskjellige typer og alt var veldig godt

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Ringfrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2018

Tusen takk for hyggeleg melding! Det var veldig triveleg å få besøk av dykk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skjenkestova i Skorovas, så også på

Namsskogan, Namsskogan

Har du vært i Skjenkestova i Skorovas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din