“Et imponerende utvalg av øl”
Anmeldelse av Skjenkestova i Skorovas

Skjenkestova i Skorovas
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Namsskogan
Beskrivelse: Øldorado - 500 sortar øl frå heile verda. 160 sortar akevitt. Tradisjonell lokal mat, på førehandsbestilling. Ølsmaking, akevittsmaking, whiskysmaking, konjakksmaking. Meirsmak!
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Et imponerende utvalg av øl fra forskjellige land. Inge har stor lidenskap for ølene og anbefalte forskjellige typer øl. Avsluttet med Rochefort Trappist fra Belgia. Fint lokale og atmosfære, kommer gjerne tilbake ved senere anledning.

Dato for besøk: august 2020
Takk, MauriceAG
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Tusen takk for hyggelege ord! Velkomen tilbake!

Anmeldt 4. august 2019

Hadde en knallbra kveld på skjenkestova.
Ringte dagen før for å melde vår ankomst, og ble møtt med god mat, fantastisk drikke og service.
Stor kunnskap om stedet og om drikkevarene, samt stor gjestfrihet bidro til en unik opplevelse som vi kommer til å huske lenge - og som virkelig kan anbefales.
Tusen takk for oss!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Gunn S
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2019

Mange takk for fin omtale! Det var veldig triveleg å ha dykk på besøk også.

Anmeldt 30. april 2019

Atmosfæren i Skjenkestova er varm, stedet Skorovatn unikt, Inge er fantastisk vertskap som byr på seg selv og maten er lokal. Virkelig en perle som burde besøkes når man er i Namdalen og i Namsskogan!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, cathrinemy
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2019

Takk for hyggeleg tilbakemelding! Velkomen tilbake!

Anmeldt 8. mars 2019 via mobile enheter

Stor kunnskap og lidenskap for produktene. Veldig folkelig! En smak for alle ganer. Selv jeg som ikke liker øl, ble geleidet til et øl jeg faktisk likte!

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Kamillaep
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2019

Takk for fine ord og hyggeleg melding. Velkomen tilbake - vi skal nok finna fleire gode smakar!

Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

For en herlig plass 😊 God mat, masse deilig drikke og veldig trivelig vert 😊Det var valgets kval når vi skulle velge mellom 500 ølsorter og 199 akevittsorter. Vi valgte forskjellige typer og alt var veldig godt 😊

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Ringfrid
697Inge, Daglig leder på Skjenkestova i Skorovas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2018

Tusen takk for hyggeleg melding! Det var veldig triveleg å få besøk av dykk!

Reisende som så på Skjenkestova i Skorovas, så også på

Namsskogan, Namsskogan

Har du vært i Skjenkestova i Skorovas? Del dine erfaringer!