Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
0
0
8
23
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
0
8
23
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 57 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Overraskende nok var renholdet svært dårlig til tross for covid 19 situasjonen. Frokosten var minimalistisk, tørre brødskiver med et lite utvalg pålegg, cornflakes og kaffe. Ingen frukt/grønt eller yoghurt.

Uheldigvis klarte barna å låse seg inne på rommet. Da personalet kom for å låse opp ble vi møtt med en sarkastisk kommentar om at dette vel ikke var så smart. Dette til tross for at barna gråt høylydt på innsiden. Service ikke tilstedeværende.

Vi hadde booket dette hotellet til hjemturen, men valgte å avbestille.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, BenteOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Hadde bestilt to overnattinger her. Burde ha lest anmeldelser på tripadvisor først. Alle stemmer med virkeligheten.

Dette stedet må være noe av det verste hotellnorge har å by på. Vi bestilte et familierom til kr. 2000(!!!) pr. natt. Vi kom til et hotell som tilsynelatende ser OK ut fra utsiden, men det øyeblikket man går inn, angrer man på at stoppet her. Familierommet har sett sine beste dager. Her er standarden utslitt 90-tall. Rommet var ikke rengjort, det var matrester på gulvet. Jeg tviler på at det i det hele tatt var vasket etter forrige gjest. Sovesofaen var knekt, og ikke mulig å utnytte normalt. Å ta betalt for en soveplass som ikke eksisterer i praksis er skamfult. Frokosten er ubrukelig. Tørre brødskiver og dårlig utvalg i simpelt plastinnpakket pålegg.

Er du så uheldig å bestiller mat i restauranten, er du dømt til å angre etterpå. Maten er dyr, elendig og du skal være voldsomt sulten for ikke å miste troen på at dette kjøkkenet tar kundene sine seriøst. Vi bestilte elghakk, det så ut som noe helt annet og smakte som en opphakket kjøttkake i brunsaus mikset sammen med en slapp potetmos. Og prisen for dette - hinsides all fornuft.

Det eneste positive er at dette hotellet ligger svært nær familieparken. Det er vel denne nærheten som gjør at hotellet ikke engang gidder å prøve å fremstå som et hotell. De får derfor, utrolig nok, besøkende likevel.

Styr unna, kjør videre for overnatting.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Runar M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Det er et hån mot hotellbransjen at dette kalles hotell. Latterlig dårlig. Hadde det vært mulig å gi 0, så hadde jeg gjort det. Iskaldt rom, hvor ovnen ikke fungerer. Et bad uten varme, og en dusj fra 80-tallet. Elendig sovesofa. Frokosten er så dårlig at det er en vits. Er det virkelig greit å drive et hotell slik?! Dyrt er det også. Skal du besøke Namsskogan Familiepark, så anbefaler jeg overnatting på Grong eller Snåsa. Ikke bo her!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Roadtrip20200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Etter at teltet var satt opp bestilte vi kokkens anbefaling. I dag var det langtidsstekt svineknoke. Den var mør og god, men manglet smak. Bare litt salt vill endret retten mye. Potetmos og grønnsaker var som tilbehør.. Mosen kunne også hatt litt mer smak. Men gode priser og mettende måltid.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Global478893
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en natt her for å besøke parken. Her finner du 90-tallet gjennomført, men det hadde vært greit nok med noen forbedringer.. Alle vaskene har skrukran, de burde byttes i en fei i disse tider? dusjen er sånn typisk sparedusj fra 90-tallet. Skruknotter i dusjen også. og dusjforheng som kommer etter deg, grøss.. i 2. etg blir det varmt og dårlig luft, men i følge barna ok senger. Sovesofaen som en må ta til takke med i 1. etg er helt forferdelig
. Det blir en som ligger på «sofaen» og en som ligger på ryggen nedslått.. dvs mye kortere og en stor fure mellom disse to madrassene. Far hadde vondt i ryggen dagen etter en natt her... 90tallsgardinene slapp igjennom mye lys, så ikke så mørkt når man skal sove. Nøkkelen hang i en stor korkdings med hyssing, burde fjernes nå slik at nøkler kan sprites mellom hver gjest???

frokosten bestod av mye singelpakket pålegg og brød, ingen grønnsaker eller frukt. Jus, te og kaffe. En type brød, typisk grovt. Enkel men grei frokost. Litt dumt at den serveres i gangen slik at alle går forbi der...

Vi betalte 2000!!!! for et familierom, det er det dyreste familierommet vi har hatt... og vi har vært endel på hotell.. dette føltes som hytte. Hadde nok ikke reagert om prisen var det halve, men å ta så mye betalr for dette er ikke bra!! kommer aldri tilbake og kommer til å fraråde alle som tenker seg dit..

Forresten kroa var kaos når parken stengte, rot og rusk og mye folk. Kjørte opp til Brekkvasselv, god mat - rolige lokaler og bedre utvalg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Frkreiseglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser